5 Sterrenspecialist

Q-Bed is als de specialist in slapen al jaren een begrip in Vught en omstreken. Bij Q-Bed kunt u voor een goed advies terecht in de winkel, maar desgewenst komen zij bij u langs om uw ideeën te bespreken. Anno 2010 is Q-Bed officieel erkend als 5-sterrenspecialist. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voorgoed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard! De hedendaagse consument wordt steeds kritischer. Er zijn steeds meer aanbieders, waardoor men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dankzij het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt het voor de consument een stuk makkelijker gemaakt. Het keurmerk mag enkel gevoerd worden door bedrijven die vakmanschap, het geven van een goed advies en een uitstekende klantbeleving hoog in het vaandel hebben. Stuk voor stuk zaken die Q-Bed als vanzelfsprekend beschouwt. Bij Q-Bed de 5 sterrenspecialist van Nederland hebben ze vanaf het begin begrepen dat het bij een winkel niet draait om slechts de producten. De beleving en het adviseren van je klanten is zeker zo belangrijk. “Nu er een maatstaf in het leven is geroepen voor klanttevredenheid wilde ik graag een erkenning als 5-sterrenspecialist. De visie van het keurmerk past gewoon bij ons. Een goed advies is immers goud waard. We willen de klant niet slechts een product verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen”, aldus eigenaar Michel Roording “Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen”. Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk onze reviews. 

Waarom kopen bij een de 5-sterrenspecialist?

"Alles voor een tevreden klant" Dat is het uitgangspunt van iedere 5-sterrenspecialist. Zij willen u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hoe help je klanten en hoe sta je voor je klanten klaar? Dat is waar dit keurmerk om draait. 5-sterrenspecialisten vinden het bieden van uitstekende klantbehandeling zelfs zo belangrijk dat ze er bewust voor hebben gekozen om zich hierop te ontwikkelen en te laten controleren. Een goed advies is goud waard! 

100% Betrouwbare klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen helpen u om vooraf een goed beeld te krijgen over hetgeen u kunt verwachten. Als consument hebt u niets aan beoordelingen die beïnvloed, aangepast of verwijderd kunnen worden door de verkopende partij. Het keurmerk 5-sterrenspecialist ziet toe op de echtheid van reviews. 5-sterrenspecialisten kunnen de beoordelingen van klanten niet redigeren of verwijderen. Op die manier weet u zeker dat hetgeen u leest ook echt is! Krijgt een keurmerkhouder te veel slechte reviews en/of te veel klachten, zullen wij ze het recht om het 5-sterrenkeurmerk te voeren ontnemen. Zo weet u als consument zeker dat een keuring geen momentopname is, maar een doorlopende controle op het servicebeleid! 

Nadine Broersen: Ambassadeur 5-sterrenspecialist

"Alles voor een tevreden klant"Meerkampster en olympisch topsportster Nadine Broersen is ambassadeur van het keurmerk 5-sterrenspecialist. Zij weet als geen ander dat je tot het uiterste moet gaan om de top te bereiken. Zo is het ook met klanttevredenheid. 5-sterrenspecialisten gaan ook tot het uiterste! Tot het uiterste om u een fijne aankoopbeleving te garanderen. Wanneer u zeker wilt weten dat u te maken hebt met een bedrijf waarvan de mensen net iets harder voor u willen lopen, let dan op het keurmerk 5-sterrenspecialist. Zo weet u zeker dat u met een bedrijf in zee gaat dat tot het uiterste gaat om u 100% tevreden te stellen.

Op deze pagina vindt u:

  • 5 Sterrenspecialist
  • Waarom kopen bij een Q-Bed de 5-sterrenspecialist?
  • 100% Betrouwbare klantbeoordelingen
  • Nadine Broersen: Ambassadeur 5-sterrenspecialist