• Gratis bezorging én montage​
  • 90 dagen omruilgarantie
  • Beoordeeld met een 9.8
  • Showroom in hartje Brabant
Geen producten in je winkelmand

Ninety met €510 voordeel

Profiteer nu tijdelijk van €510 voordeel bij aankoop van een complete tweepersoons Avek Ninety boxspring. Een complete Avek Ninety bestaat uit een boxspring met een breedte van minimaal 160 cm, 2 matrassen en een topper.

Actievoorwaarden:

  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
Optimale Ondersteuning

Boxspring Ninety is een heerlijk comfortabel boxspringbed, opgebouwd uit 3 royale lagen: de box, een pocketveringmatras, en de topper. Deze lagen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en samengesteld uit hoogwaardige materialen. Bijzonder aan de Ninety is dat zowel de pocketvering in de box, de pocketvering in het matras en de OptiFoam® HR kern in de topper allemaal zijn voorzien van 5 comfortabele zones. Hierdoor vormt het bed zich optimaal naar jouw lichaamscontouren. Zo lig je nog lekkerder en val je sneller in slaap.

Licht en zicht pakket

Bij de Boxspring Ninety ontvang je een compleet Licht pakket helemaal cadeau. Het Lichtpakket bestaat uit 2 LED leeslampjes voor bevestiging op de achterwand, en een set LED in- en uitstapverlichting. De in- en uitstapverlichting wordt via een bewegingsmelder onder het bed automatisch geactiveerd zodra je ’s nachts in of uit bed stapt, en schakelt na de ingestelde tijd ook automatisch weer uit. Wel zo prettig.

Verkrijgbaar in verstelbare uitvoering

Boxspring Ninety is net als de andere Avek boxsprings beschikbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Met een druk op de knop breng je de elektrisch verstelbare boxspring eenvoudig naar de door jou gewenst stand. De veilige elektromotor bedien je via de meegeleverde draadloze RF afstandsbediening. Een verstelbaar bed is handig als je in bed een boek wilt lezen of gewoon even lekker wilt ontspannen.

Ninety boxspring bekijken in onze showroom​

Heeft u vragen over de Avek Ninety boxspring met €510 voordeel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Bent u benieuwd hoe dit model er in real life uit ziet? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Vught. Hier kunt u de Ninety niet alleen bekijken, maar uiteraard ook even testen. Na het bekijken en testen van de boxspring helpen wij u graag de perfecte combinatie samen te stellen.

Textielcheque
cadeau

Bij aankoop van een compleet ledikant of boxspringcombinatie*

T.W.V. €500