Norma: 2e matras halve prijs

Altijd weer fris en uitgerust. Het Norma Accent matras is het best ventilerende matras van Nederland, volgens de meest recente matrassentest van de Consumentenbond (2017). Ook op het gebied van ondersteuning en levensduur scoord het matras ongekend hoog. En het allercoolste is misschiennog wel: je krijgt tijdelijk 50% KORTING op het tweede Norma Accent matras! Dus kom maar op met die zomer…

Lekker slapen, de norma-alste zaak van de wereld!

Het motto van Norma gaat zeker op voor haar matrassen. Geen moeilijke meetmethodes maar gewoon lekker slapen op een Norma matras. De Norma matrassen zijn comfortabel stevig en geschikt voor alle gewichtsklassen. Ook onze gepatenteerde combispring kern vindt u terug in onze matrassen, een ongeëvenaarde ondersteuning, ligcomfort en ventilatie. Een goed matras is belangrijk, u slaapt tenslotte een derde van uw leven. En als je niet goed slaapt is overdag goed functioneren niet makkelijk. Van de prijs hoeft u in ieder geval niet wakker te liggen en de kwaliteit word jarenlang gegarandeerd en geleverd in de meest gewenste afmetingen.

Norma matrassen testen in onze showroom

Heb je vragen over de verschillende Norma matrassen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Bent u benieuwd hoe matrassen liggen? Breng dan een bezoekje aan onze showroom. Hier kunt u de gehele collectie Norma matrassen niet alleen bekijken, maar uiteraard ook even testen.