Dé beddenspeciaalzaak uit Den Bosch en wijde omstreken! Al meer dan 30 jaar is Q-Bed uw beddenspeciaalzaak uit Den Bosch. Wij hebben van slapen ons specialisme gemaakt en met onze kennis in bedden, matrassen en boxsprings kunt u er bij ons van op aan dat u deskundig wordt geholpen. In al deze jaren hebben wij veel veranderingen en vernieuwingen meegemaakt en continu de belangrijke onderdelen toegevoegd aan ons assortiment. Altijd de laatste technologieën op het gebied van slapen in ons bezit! Kom bij eens langs in beddenspeciaalzaak in Den Bosch en wij gaan graag samen met u in gesprek over uw persoonlijke slaapgedrag en een bed op maat.

Persoonlijk advies de sleutel tot heerlijk slapen

Goed slapen is een van de belangrijkste dingen in het leven. Volledig tot rust komen en goed kunnen presteren de volgende dag is door het hele leven van essentieel belang. Als beddenspeciaalzaak in Den Bosch onderscheiden wij ons door ruim de tijd te nemen voor iedere klant en persoonlijk advies op maat te geven. Wij kijken naar de gehele persoonlijke situatie en naar uw slaappatronen. Ieder mens is anders en er is geen één standaard bed wat bij een persoon past. Iedereen brengt een derde van zijn leven in bed door. Het is belangrijk voor uw gezondheid om deze tijd op een comfortabele wijze door te brengen en vooral goed uit te kunnen rusten. U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze winkel. U kunt uiteraard ook een afspraak met ons maken zodat wij een moment vrij voor u plannen op een door u gewenst tijdstip.

Bekende merken met kwaliteit als uitganspunt

Bij Q-Bed, de beddenspeciaalzaak van Den Bosch, vindt u naast bedden, boxsprings en matrassen ook veel bedtextiel en ledikanten. Ons assortiment bevat verschillende gerenommeerde merken als Auping en Ergosleep. Klanten komen naar ons voor deskundig advies, de hoogste kwaliteit en gratis bezorging. Daarnaast kunnen wij uw oude bed direct meenemen en is er geen aanbetaling verplicht. Kom direct langs bij beddenspeciaalzaak Q-Bed Den Bosch, profiteer van jarenlange ervaring en scherpe prijzen. Ga op zoek naar uw droom bed! Bekijk onze webshop en bestel vandaag nog uw droom bed of matras!

Route naar Beddenspeciaalzaak Den Bosch

Ons ruime assortiment topmerken kunt u eenvoudig online bekijken en bestellen. U stelt op zeer eenvoudige wijze uw slaapkamer zelf samen in onze webshop en laat deze gratis thuis bezorgen. In onze webshop hanteren wij dezelfde scherpe prijzen als in onze showroom. Komt u daarom eens langs in onze beddenspeciaalzaak den bosch voor een gratis slaaptest of deskundig advies.