Betaalmogelijkheden

Bij beddenwinkel kan je jouw bestelling op verschillende manieren betalen. Wij maken gebruik van een streng beveiligde betalingsomgeving namelijk SSL. Deze Payment Security staat garant voor een veilige afhandeling van je transacties. Deze beveiligde lijn kun je herkennen aan het slotje bovenin je beeldscherm. Mocht je graag met een betaalmethode willen afrekenen die niet op onze website staat, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 073-6133761. 

iDeal Online Betalen

iDeal is de meest bekende betaaloptie in Nederland. Met iDeal kunt u via alle bekende banken online betalingen plaatsen. Heb je toegang tot internetbankieren bij ING, SNS Bank, Friesland Bank, ABN-AMRO Bank, SNS Regio Bank, Fortis Bank, Rabobank, ASN Bank of de Triodos Bank? Dan kan je zonder speciale software gebruikmaken van iDeal, de makkelijkste en veiligste manier van betalen op internet. De voordelen van iDeal zijn dat je gratis, snel, simpel en veilig online betaald via je eigen bank. 

PayPal Online Betalen

PayPal is een van de grootste beveiligde online-betaalservice ter wereld en wordt o.a. veel gebruikt door Marktplaats.nl. Het voordeel van betalen via PayPal is dat wanneer je een bestelling niet ontvangen hebt, het aanschafbedrag automatisch kunt laten terugstorten op jouw rekening. Via PayPal kan je vanaf je eigen privé online PayPal rekening of met je eigen creditcard betalen. De voordelen van PayPal en Creditcard betalen is dat dit gaat via een SSL-Beveiligde server. Je creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Het gebruik van PayPal is bij beddenwinkel Q-Bed geheel gratis.  

Mastercard Creditcard

Het is ook mogelijk om te betalen met jouw MasterCard creditcard. Jouw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Wanneer je gebruik maakt van de optie betalen via Mastercard dan wordt er een creditcardnummer (de 16-cijferige combinatie op de voorkant van jouw kaart) en een CVC-code (de laatste 3 cijfers op de achterkant van jouw creditcard) gevraagd. 

VISA Creditcard

Het is ook mogelijk om te betalen met jouw VISA-creditcard. Jouw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Wanneer je gebruik maakt van de optie betalen via Visa card dan wordt er een creditcardnummer (de 16-cijferige combinatie op de voorkant van jouw kaart) en een CVC-code (de laatste 3 cijfers op de achterkant van jouw creditcard) gevraagd. 

Bancontant Mister Cash

Bancontact Mister Cash is de meest bekende betaaloptie in België. Met Bancontact Mister Cash kan je via alle bekende banken online betalingen plaatsen. Heb je toegang tot internetbankieren bij KBC, Dexia, Fortis Bank, Fintro Bank, Axa Bank, CBC Bank, VDK Spaarbank of de ING Bank? Dan kan je zonder speciale software gebruikmaken van Bancontact Mister Cash, de makkelijkste en veilige manier van betalen op internet.   

Achteraf Betalen

Bij beddenwinkel Q-Bed is het mogelijk om 100% van het aankoopbedrag achteraf te betalen. Als je kiest voor achteraf betalen, dan ontvang je eerst je bestelling thuis. Je kunt je bestelde product(en) thuis bekijken en ontvangt een digitale factuur waarmee je de betaling kunt doen. Binnen enkele dagen na de bestelling ontvang je een digitale factuur om de bestelling te kunnen betalen. Je kunt uit verschillende betaalmethoden kiezen om de betaling uit te voeren. Rembours betaling is ook mogelijk Betalen bij ontvangst? Dat kan via PIN of contant. De kosten voor betaling onder rembours bedragen € 6,95.

Op deze pagina vindt u: 

  • Betaalmogelijkheden
  • iDeal online betalen
  • Paypal online betalen
  • Mastercard creditcard
  • Visa creditcard
  • Bancontant mistercash
  • Achteraf betalen