De belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van slapen die we zien, delen we via onze blogs. Het belang van voldoende en goed slapen wordt vaak onderschat. Dit terwijl het van grote invloed is op ons functioneren, presteren en welzijn. Omdat slapen hand in hand gaat met vitaliteit, mag de juiste informatie hierover natuurlijk niet ontbreken. Over welk onderwerp wilt u graag een blog op deze pagina zien? Laat het ons weten.

Te weinig slaap

De gevolgen zijn van te weinig slaap

Wat kunnen de gevolgen zijn van te weinig slaap? Zwaarder worden door te weinig slaap. Slapen de Botox van de slaapnatuur. Uw risico voor ongevallen en letsel loopt door het dak. Je geneest niet zo snel van ziekte en letsel.

Lees meer

Rugklachten

Rugklachten

Iedereen kent het wel en heeft er wel eens last van rugklachten. Sommige rugklachten zijn tijdelijk, maar het komt ook voor dat rugklachten chronisch zijn. Er zijn verschillende klachten en aandoeningen welke zorgen voor een pijnlijke rug.

Lees meer

Slaaphouding

Slaaphouding

Heb je je ooit afgevraagd waarom je in een bepaalde positie slaapt? De stijl die je kiest is verbonden met je persoonlijkheid! Een wetenschapper voerde een onderzoek uit met 1.000 deelnemers om de zes meest voorkomende slaapposities te analyseren.

Lees meer

Auping
Christian Fischbacher
Kaat Amsterdam
Cinderella
Riviera Maison
Norma
Avek
Kayori
Velda
Lysdrap
Heckett en Lane
Beddinghouse
Carpe Diem Beds
Silvana Support
Gebroeders Jonk BV
van Dyck
Kreamat
LS Bedding
Tempur
Cassenz
Formesse
Ariadne At Home
Green Sleep
Cox Slaapcomfort
Ergosleep
Kardol Verstraten
Dommelin
Mahoton
Allure Kasten
Texeler
North Beds
Bella Donna
Marjolein Bastin
Damai
Oilily
Ducky Dons
Slider