• Gratis bezorging én montage​
  • 90 dagen omruilgarantie
  • Beoordeeld met een 9.8
  • Showroom in hartje Brabant
Geen producten in je winkelmand
Contour Pocket Systeem

Contour Pocket Systeem (CPS)

De bedden van Carpe Diem zijn er in veel verschillende uitvoeringen die allemaal iets gemeen hebben. Elk bed biedt een ongeëvenaard ligcomfort dankzij het unieke Contour Pocket Systeem. Het gepatenteerde CPS-Systeem heeft door het principe van individuele vering een langere levensduur en een grotere duurzaamheid. Carpe Diem heeft het vulmateriaal (dat in de regel op het veersysteem wordt gelegd) geïntegreerd in elke veer afzonderlijk. Zo wordt het individuele verende effect op het lichaam behouden en bieden Carpe Diem boxsprings tot 12% meer drukverlichting dan traditionele boxsprings. Een tweede iets dat alle Carpe Diem bedden gemeen hebben is een topmatras, want dat hoort gewoon bij Scandinavisch slapen. In het geval van Carpe Diem, bestaan er 3 verschillende soorten toppers, voor een nog meer gepersonaliseerd slaapcomfort. Je hebt de keuze uit continentale bedden, framebedden en verstelbare bedden in 3 hardheden namelijk: soft, medium of firm.

Waarom Carpe Diem?

De bedden van Carpe Diem zijn ergonomisch gezien van een uitstekende kwaliteit. Hun goed doordachte opbouw en techniek resulteert namelijk in erg drukverlagende boxsprings. Wist je trouwens dat Carpe Diem bedden in Zweden vooral in medische kringen worden aanbevolen? Daar waar sommige producenten blijven vasthouden aan traditionele manieren van produceren, past Carpe Diem nieuwe technieken toe en investeren daarnaast sterk in research en ontwikkeling. Naast hun gepatenteerd CPS-Systeem leverde dat onder andere ook een back support systeem voor buikslapers op. Carpe Diem heeft het matras ter hoogte van lende steviger gemaakt waardoor je als buikslaper het idee hebt dat je buik als het ware ‘uit de matras’ wordt geduwd.

Op een klassiek matras draaien we ons gemiddeld 60 tot 80 keer om. Slapen op een Carpe Diem bed reduceert dat tot 20 à 30 keer. Minder woelen betekent dieper slapen en dus ook een grote verbetering van je slaapkwaliteit. Niet voor niets wordt gezegd dat als je eenmaal op een Carpe Diem bed hebt gelegen, je verkocht bent. En dat is natuurlijk de beste marketing: het product verkoopt zichzelf.

Carpe Diem Boxsprings biedt de juiste omstandigheden voor een ongestoorde nachtrust

Textielcheque
cadeau

Bij aankoop van een compleet ledikant of boxspringcombinatie*

T.W.V. €500