Iedereen is uniek. Dit betekent dat iedereen ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Voor een gezonde nachtrust zou dus ook iedereen een unieke slaapoplossing moeten hebben. Bij Ergosleep specialist Q-Bed is het als enige in Nederland nu mogelijk om dit slaapsysteem ook echt samen te stellen. Dit doen wij aan de hand van een zogenaamde Digitale Nachtrust Analyse (Slaaptest) die jouw eigen unieke Slaap-DNA vaststelt. De computer meet je lichaamsprofiel en zal je direct het verschil van een bed afgesteld op jouw lichaam laten voelen. Aan de hand van de slaaptest resultaten volgt een gefundeerd advies door onze deskundige slaapadviseurs. 8 minuten testen is 10 jaar tot 15 jaar gezond slapen.

Wilt u ook een gratis slaaptest doen?

Om te ontdekken welk bed het best bij u past, doen we bij Q-Bed een meting van uw lichaam. Ieder mens is anders en om te ontdekken wat bij u past doen we de postuurmeting, ook wel DNA-meting genoemd door Ergosleep. De test duurt ongeveer 8 minuten en laat zien welk bed het best bij u past. Een bed dat past bij uw persoonlijke wensen en klachten laat u veel beter slapen. We inventariseren vooraf uw wensen en/of klachten. Op de juiste plek steun maar ook op de juiste plek voldoende vorming zoals bij de schouders. De test laat zien welk postuur/profiel uw lichaam heeft. In de testcabine ontdekt u wat een goed bed voor u doet. Een videofilm begeleid u tijdens de test. Na de meting stelt het bed zich in naar de uitslag van uw meting. U voelt meteen het resultaat. Uw lichaam ontspant zich en neemt de juiste houding aan. Net als passende kleding en schoenen beter draagcomfort bieden, slaapt een passend bed veel beter. Na de meting gaan we op een aantal passende matrassen en bodems liggen. Ook gaan we met u kijken naar uw wensen van kleuren en stijlen.

Ergosleep Belevingstudio

Iedereen is uniek. Waarom zouden we dan allemaal op hetzelfde bed slapen? Ergosleep ontwikkelde een bed dat helemaal op u is afgestemd. En dat is echt uniek. In de Slaap-DNA Belevingsstudio van Ergosleep krijgt u passend slaapadvies en kan u het belang van een correcte ondersteuning aan den lijve ervaren. Die ondersteuning vormt de basis voor een deugddoende nachtrust. Laat Ergosleep u meenemen op een boeiende ontdekkingstocht in een bed dat naadloos uw lichaamsprofiel of Slaap-DNA volgt.

  • Ontspan en geniet: Klaar voor een unieke ervaring? Voor we u kunnen laten beleven hoe een bed aanvoelt dat helemaal op uw slaapprofiel is afgestemd, houden we rekening met uw persoonlijke gegevens en bijzondere voorkeuren (o.a. uw favoriete slaaphouding). Zo wordt de ondersteuning maximaal op uw lichaam afgestemd.
  • Ga rustig liggen: Tijd voor de échte beleving. U gaat “in bed”, zoals elke avond. Alhoewel dit niet uw bed is, zal het allerminst vreemd aanvoelen. Integendeel! Terwijl u neerligt, komt u meer te weten over het belang van een goede nachtrust. Het slaapsysteem van Ergosleep wordt aangepast aan uw lichaam. En daar vaart uw nachtrust wel bij. Digitale Meting van uw Slaap-DNA. Terwijl u ontspannen geniet van een leuke mediavoorstelling worden de nodige metingen uitgevoerd en wordt uw persoonlijke slaapprofiel vastgelegd. Uiteraard houdt het systeem ook rekening met uw verschillende slaaphoudingen, want zelfs als u rustig slaapt, verandert u onbewust van houding.
  • Een geweldige ervaring: Nu het bed u “kent”, kunnen we u echt laten voelen wat het verschil is tussen een “gewoon” bed en een op uw lichaamsprofiel afgestemde Ergosleep. Alle drukpunten zijn weggenomen. U wordt volledig gedragen. Terwijl we u laten ontspannen, wordt u vanzelf helemaal zen.
  • De finishing touch: U krijgt van ons een document met daarop uw Slaap-DNA en ons gefundeerd advies. Aan de hand daarvan kunt u uw bed samenstellen: een lattenbodem of een boxspring, het type matras, het hoofdkussen, enz.

Slaap-DNA in 3 Stappen

Tijdens de slaap oefenen de verschillende lichaamszones druk uit op het bed. Ter hoogte van de schouders en de heupen moet uw lichaam de nodige ruimte krijgen om de tegendruk te minimaliseren en ervoor te zorgen dat de ruggengraat recht blijft. Het hoofd, de lenden en de benen hebben daarentegen extra ondersteuning nodig. Ook tussen de schouder- en lendenzone worden er subtiele variaties geregistreerd en precies om al deze verschillen op te vangen, werkt de dynamische ondersteuning van Ergosleep in 3 stappen.

  • Instelling Slaap-DNA: Na de meting in de Ergosleep teststudio wordt uw basisprofiel- wat zijlig en ruglig gemeenschappelijk hebben- aan de hand van uw Slaap-DNA in de lattenbodem of boxspring ingebouwd. Dit basisprofiel evolueert met u mee en kan in de tijd steeds worden aangepast.
  • Flexibiliteit bodem: Afstemming op uw verschillende slaaphoudingen gebeurt automatisch door de flexibele draagelementen en buiglatten van de Ergosleep lattenbodem of het gezoneerde verenpakket van de Ergosleep boxspring.
  • Fijn afstemming matras: De bij uw Slaap-DNA passende matras zorgt voor de fijn afstemming. Ze werd speciaal ontwikkeld en van comfortzones voorzien om de ondersteuning van de bodem optimaal aan uw slapende lichaam door te geven.

Wat is Ergosleep?

Ergosleep is een uniek systeem dat met behulp van de Ergosleep cocon een analyse maakt van het lichaam en op basis van deze analyse een voor het lichaam perfecte bedbodem samenstelt. Het lichaam krijgt hierdoor op exact de juiste punten ondersteuning, waardoor slaapklachten kunnen worden voorkomen. Je slaapt hierdoor beter en pijnvrij. Het bijstellen van de bedbodem gebeurt na de meting handmatig. Hierdoor kan de bedbodem ook weer gemakkelijk worden aangepast wanneer je lichaam plotseling verandert, door bijvoorbeeld een zwangerschap of na een operatie.

Veel Gestelde Vragen

Wat kost een Ergosleep slaaptest? Een Ergosleep slaaptest is helemaal gratis en vrijblijvend. Wat als mijn slaapgedrag verandert door bijvoorbeeld een zwangerschap? Wanneer uw slaaphouding plotseling verandert, kunt u opnieuw een test bij ons laten doen. Uw lattenbodem of boxspring kan dan opnieuw bijgesteld worden. Daar is geen nieuwe aankoop voor nodig. Wat als mijn bed toch niet fijn blijkt te slapen? Goed slapen vinden wij erg belangrijk. Daarom krijgt u 90 dagen omruilgarantie op de hardheid van de matrassen.

Wilt u zelf ook uw slaapprofiel of Slaap-DNA laten bepalen?

Veel Gestelde Vragen

Wat kost een Ergosleep slaaptest? Een Ergosleep slaaptest is helemaal gratis en vrijblijvend. Wat als mijn slaapgedrag verandert door bijvoorbeeld een zwangerschap? Wanneer uw slaaphouding plotseling verandert, kunt u opnieuw een test bij ons laten doen. Uw lattenbodem of boxspring kan dan opnieuw bijgesteld worden. Daar is geen nieuwe aankoop voor nodig. Wat als mijn bed toch niet fijn blijkt te slapen? Goed slapen vinden wij erg belangrijk. Daarom krijgt u 90 dagen omruilgarantie op de hardheid van de matrassen.

Wilt u zelf ook uw slaapprofiel of Slaap-DNA laten bepalen?