Doe de gratis slaaptest

Een persoonlijk advies door onze deskundige slaapadviseurs

Iedereen is uniek. Dit betekent dat iedereen ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Voor een gezonde nachtrust zou dus ook iedereen een unieke slaapoplossing moeten hebben. Bij Ergosleep specialist Q-Bed is het als enige in Nederland nu mogelijk om dit slaapsysteem ook echt samen te stellen. Dit doen wij aan de hand van een zogenaamde Digitale Nachtrust Analyse (Slaaptest) die uw unieke Slaap-DNA vaststelt. De computer meet uw lichaamsprofiel en u zult direct het verschil voelen. Aan de hand van de slaaptest resultaten volgt een gefundeerd advies door onze deskundige slaapadviseurs. 8 minuten testen staat gelijk aan 10 jaar tot 15 jaar gezond slapen. Dat wilt u toch ook?

~ 8 minuten

10+ jaar gezond slapen

Direct resultaat

Wat is Ergosleep?

Ergosleep is een uniek systeem dat met behulp van de Ergosleep cocon een analyse maakt van het lichaam en op basis van deze analyse een voor het lichaam perfecte bedbodem samenstelt. Het lichaam krijgt hierdoor op exact de juiste punten ondersteuning, waardoor slaapklachten kunnen worden voorkomen. U slaapt hierdoor beter en pijnvrij. Het bijstellen van de bedbodem gebeurt na de meting handmatig. Hierdoor kan de bedbodem ook weer gemakkelijk worden aangepast wanneer uw lichaam plotseling verandert, door bijvoorbeeld een zwangerschap of operatie.

Flexibiliteit Bodem
Fijn Afstemming Matras

Ergosleep Belevingstudio

Iedereen is uniek. Waarom zouden we dan allemaal op hetzelfde bed slapen? Ergosleep ontwikkelde een bed dat helemaal op het lichaam kan worden afgestemd. In de Slaap-DNA Belevingsstudio van Ergosleep krijgt u een passend slaapadvies en kunt u het belang van een correcte ondersteuning aan den lijve ervaren. Die ondersteuning vormt de basis voor een deugddoende nachtrust. Laat Ergosleep u meenemen op een boeiende ontdekkingstocht in een bed dat naadloos uw lichaamsprofiel of Slaap-DNA volgt.

Ontspan en geniet

Klaar voor een unieke ervaring? Voor we u kunnen laten beleven hoe een bed aanvoelt dat helemaal op uw slaapprofiel is afgestemd, houden we rekening met uw persoonlijke gegevens en voorkeuren (o.a. uw favoriete slaaphouding). Zo wordt het bed volledig op uw lichaam afgestemd.

Ga rustig liggen

Tijd voor de échte beleving. Terwijl u ontspannen geniet van een leuke mediavoorstelling worden de nodige metingen uitgevoerd en wordt uw persoonlijke slaapprofiel vastgelegd. Terwijl u neerligt, komt u meer te weten over het belang van een goede nachtrust.​

Een geweldige ervaring

Nu het bed u “kent”, kunnen we u echt laten voelen wat het verschil is tussen een “gewoon” bed en een op uw lichaamsprofiel afgestemde Ergosleep. Alle drukpunten zijn weggenomen. U wordt volledig gedragen. Terwijl we u laten ontspannen, wordt u vanzelf helemaal zen.

De finishing touch

U krijgt van ons een document met daarop uw Slaap-DNA en ons gefundeerde advies. Aan de hand daarvan kunt u uw bed samenstellen: een lattenbodem of een boxspring, het type matras, het hoofdkussen, enz. Wij helpen u bij het vinden van een geschikt bed.

Waarom een slaaptest?

Wij horen u denken: een slaaptest, is dat nou echt nodig? Wanneer u écht lekker wilt slapen is onze slaaptest absoluut een aanrader.

Ontdek welk bed bij u past

Bij Q-Bed verkopen wij alleen topkwaliteit bedden, maar dat betekent niet dat u op elk bed even lekker zult slapen. Ervaar zelf het verschil!

Resultaat direct voelbaar

Als onderdeel van de slaaptest kunnen wij u het verschil laten voelen tussen een 'gewoon' bed een op uw lichaamsprofiel afgestemde Ergosleep.

Gratis en vrijblijvend

Een Ergosleep slaaptest is gratis én vrijblijvend. Daarnaast kunt u gebruik maken van de 90 dagen omruilgarantie op de hardheid van de matrassen.

Opnieuw testen kan altijd

Wanneer u denkt dat uw slaaphouding is veranderd, kunt u opnieuw een test laten doen. Uw lattenbodem of boxspring kan dan worden bijgesteld.

Wilt u ook een gratis slaaptest doen?

Ontdek welk bed bij u past met behulp van een DNA-meting door Ergosleep. 

Slaaptest Q-Bed
Instelling Slaap-DNA
Ergosleep Beleving

Zo simpel is het

Slaap DNA in 3 stappen

Tijdens de slaap oefenen de verschillende lichaamszones druk uit op het bed. Ter hoogte van de schouders en de heupen moet uw lichaam de nodige ruimte krijgen om de tegendruk te minimaliseren, zodat de ruggengraat recht blijft. Het hoofd, de lenden en de benen hebben daarentegen extra ondersteuning nodig. De dynamische ondersteuning van Ergosleep werkt in 3 stappen om alle subtiele variaties te kunnen registreren en al deze verschillen op te vangen. 

nummer 1

Instelling Slaap-DNA

Na de meting in de Ergosleep teststudio wordt uw basisprofiel- wat zijlig en ruglig gemeenschappelijk hebben- aan de hand van uw Slaap-DNA in de lattenbodem of boxspring ingebouwd. Dit basisprofiel evolueert met u mee en kan steeds worden aangepast.

nummer 2

Flexibiliteit bodem

Afstemming op uw verschillende slaaphoudingen gebeurt automatisch door de flexibele draagelementen en buiglatten van de Ergosleep lattenbodem of het gezoneerde verenpakket van de Ergosleep boxspring.

nummer 3

Fijn afstemming matras

De bij uw Slaap-DNA passende matras zorgt voor de fijn afstemming. Ze werd speciaal ontwikkeld en van comfortzones voorzien om de ondersteuning van de bodem optimaal aan uw slapende lichaam door te geven.