• Gratis bezorging én montage​
  • 90 dagen omruilgarantie
  • Beoordeeld met een 9.8
  • Showroom in hartje Brabant
Geen producten in je winkelmand

Kasten op maat

Wij biedt u een passende opstelling, of dat nu onder een schuin dak is, een kleine slaapkamer of op een smalle overloop. Voor onze kasten is elke indeling te modelleren. De interieurs worden afgesloten met schuif- of draaideuren, al naar gelang de beschikbare ruimte. De kast is pas echt af met ons palet aan kleuren, woonstijlen en handige accessoires. Bij ons krijgt u vakkundig en persoonlijk advies. Wij staan voor de kwaliteit van onze kasten die wij bij u komen inmeten, plaatsen en afmonteren.

Draaideurkast​

Draaideurkast

Onze draaideurkasten zijn uniek in zijn soort omdat deze altijd opmaat worden gemaakt. U heeft de keuze uitdiverse kleuren en houtdecors. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de deuren in hoogglans te laten voeren. Wanneer u kiest voor een draaideurkast op maat kunt u deze laten uitrusten met subtiele knoppen, robuuste grepen of greep loos. De deuren kunnen van maximaal 278 cm hoog tot maximaal 60 cm breed. U benut op deze manier de opbergruimte optimaal. Voor de kleuren kunt u zich in onze showroom laten inspireren.

Inloopkast​​

Inloopkast​​

Een inloopkast (Walkin Closets), wie wil dat niet? U heeft een kamer over, of u heeft de mogelijkheden om een gedeelte van uw kamer vrij te maken voor een grote kast, dan bieden wij de oplossing namelijk inloopkast. Een inloopkast biedt een zee aan ruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld kleding, dekbedden en schoenen. Wij helpen u graag bij het maken van een persoonlijke indeling van legplanken, kledingroedes, schoenenrekken, lades enzovoort. Als finishing touch wordt de kast (indien gewenst) afgesloten met een paar prachtige schuifdeuren. Dit alles geheel naar uw eigen smaak. Wilt u dat uw droomkast in 3D op de computer uitgetekend wordt? Neem contact met ons op en wij maken uw droom werkelijkheid.

Kastinterieur​​

Kastinterieur​​

De opbergruimte achter een schuifdeur wilt u zo effectief mogelijk benutten. Hoe u dat het beste kunt doen, wordt bepaald door de spullen die u erin kwijt wilt. Met onze negen modules stelt u eenvoudig een kastinterieur samen, met gevarieerde mogelijkheden in hang- en leggedeelten. Het kastinterieur achter een schuifdeur wordt standaard in wit geleverd. Maar wellicht wilt u liever een andere kleur plank of een houtdecor? Dat is natuurlijk allemaal mogelijk. Mist u een bepaalde functionaliteit in een van de negen standaard modules, dan kunt u uw kastinterieur ook helemaal zelf indelen. Uw wensen worden tot op de millimeter vastgelegd. Onze monteurs zorgen er tenslotte voor dat het kastinterieur ook precies zo bij u wordt gemonteerd.

Klassiek en Modern​

Klassiek en Modern​

Met de klassiek en modern schuifdeuren kunt u uw interieur een meer landelijke en karakteristieke uitstraling geven. Deze kwaliteitsdeuren worden op maat gemaakt in het model en de kleur van uw keuze. In combinatie met ons kastinterieur op maat, een spiegel of glasdeur en aanvullende accessoires maakt u uw klassieke of moderne schuifdeurkast compleet. De kwaliteit van een schuifdeurkast op maat komt optimaal tot zijn recht wanneer u alle mogelijkheden persoonlijk met ons bespreekt. Zo bent u verzekerd van 100% tevredenheid.

Schuifdeurkasten​​

Schuifdeurkasten​​

Een schuifdeurkast ademt stijl en functionaliteit. De schuifdeuren worden op maat gemaakt tot een hoogte van maximaal 350 cm en een breedte van maximaal 160 cm. Schuine wanden, grote of juist kleine afmetingen vormen hierbij geen belemmering. Voor elke prijsklasse is een passende keuze. Van appartement tot landhuis en van kelder en schuur tot studeer- en slaapkamer. De schuifdeur(en) wordt uit één of meerdere vlakken opgebouwd. Door de keuze uit vele verschillende decors en diverse glas- en spiegelopties stelt u een persoonlijke combinatie samen, die aansluit bij uw smaak en interieur. Kiezen voor onze schuifdeurkasten betekent ook kiezen voor duurzaamheid en kwaliteit.

Wasmachinekast​

Wasmachinekast​​

Een wasmachinekast is een verademing voor ieder huishouden. Door de wasmachine en de droger op hoogte te plaatsen is het gebruik van deze apparaten een stuk gemakkelijker. De laden onder de machine geeft voldoende ruimte voor wasmiddelen. Tussen de laden en de machines kunt u kiezen voor een handige uittrekplank. Hier kan de wasmand op geplaatst worden. De onderkast is ook uit te rusten met een draaideur. Uw kunt de wasmachinekast uitbreiden met een maatwerk interieur. In dit interieur kunnen al uw huishoudelijke spullen zoals bijvoorbeeld strijkplank en/of stofzuiger eindelijk hun eigen plek krijgen.