meer over North Beds

North Beds heeft verschillende modellen in verschillende kwaliteiten en maten. Onze North Beds modellen zijn stijlvol ontworpen en worden geleverd met veel verschillende textielopties. Al onze bed modellen zijn uitgerust met ons unieke Active Zone-systeem, dat de vorm van uw lichaam volgt om u optimaal comfort te bieden dat geschikt is voor uw slaaphouding.

Goed Slapen in een bed van North Beds

Al onze bedden hebben 25 jaar garantie op veer- en framebreuk, evenals een totale tevredenheids garantie van 5 jaar. De North Beds modellen is ook gecertificeerd volgens de Oeko-tex® Standard 100 en Certipur, die garanderen dat onze producten geen enkele vorm van allergene of schadelijke chemicaliën bevatten.

North Beds 7 Comfortzones

Het unieke Active Zone-systeem van North Beds volgt de vorm van uw lichaam om u optimaal comfort te bieden dat geschikt is voor uw slaaphouding. Superzachte schouderzone, stevigere ondersteuning voor de onderrug en gebalanceerde duo-veren in de heupzone. Biedt individuele ondersteuning voor nek, onderrug en heupen.

Model Noord No 6814 Lofoten

De inspiratiebron voor model de North No 6814 was de Lofoten - het mooiste eilandkoninkrijk in Noorwegen en misschien wel in de hele wereld. North model No 6814 is het topmodel van North Beds en biedt eersteklas kwaliteit en comfort. Deze serie voldoet aan de behoeften van klanten die op zoek zijn naar kwaliteit en comfort, alles voor een vriendelijke prijs. Noord Nr. 6814 komt met verschillende opties. Het bed is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Kies uit twee kleuren bed poten en drie verschillende hardheidsniveaus: medium, stevig en medium/stevig. Het bed is verkrijgbaar in de maten 160x200 cm, 180x200 cm, 180x210 cm en 210x210 cm. North No 6814 bedden zijn gemaakt met 7 Active Pocket Plus Zones, met een superzachte schouderzone, stevige ondersteuning voor de onderrug en gebalanceerde duo-veren in de heupzone. Het unieke zonesysteem van North Beds volgt de vorm van uw lichaam om u optimaal comfort te bieden dat geschikt is voor uw slaaphouding. De North No 6814-serie bestaat uit een continentaal bed en een hoofdeinde in bijpassende kleuren.

Dit is het topmodel van North Beds en biedt topkwaliteit en comfort. Kies uit twee opties van 8-cm matrasbeschermer: Comfort Latex of Exclusieve Latex. Beide zijn bedekt met een duurzaam, wasbaar stretchmateriaal. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde materialen, heeft het bed een volledige drie lagen pocketveren. Het matras heeft zeven actieve zones om optimale gezondheid en welzijn te bevorderen. Dit zorgt voor een superzachte schouderzone, evenals een goede, goede ondersteuning van de onderrug en heupen, ongeacht de lichaamsvorm. De matras heeft ook Clima Latex-vulling.

Model Noord No 6301 Atlanteren

De inspiratiebron voor model de North No 6301-serie was de Atlantic Ocean Road, het unieke stuk weg dat je naar de open wateren van More en Romsdal leidt - ook naar verluidt de mooiste rit ter wereld. Noord-No 6301 biedt premium slaapcomfort voor een goede prijs. Deze serie voldoet aan de behoeften van de bewuste klant. Model Noord-No 6301 is verkrijgbaar in twee kleuren stof en met benen met zwart bed. U kunt kiezen uit medium, stevig en medium/stevig en de maten 160×200 cm en 180×200 cm. Het model North No 6301 bed is gemaakt met 7 actieve pocketzones, met een superzachte schouderzone, stevige ondersteuning voor de onderrug en gebalanceerde duo-veren in de heupzone. Het unieke zonesysteem van North Beds volgt de vorm van uw lichaam om u optimaal comfort te bieden dat geschikt is voor uw slaaphouding. De North model No 6301 bestaat uit een continentaal bed, een verstelbaar bed en een hoofdbord in bijpassende kleuren.

Een eersteklas continentaal bed met premium comfort. Kies uit twee verschillende 8-cm-topmatrassen: Comfort Plus of Comfort Latex-beide bedekt met een duurzaam, wasbaar stretchmateriaal. Het bed is ontworpen met twee lagen pocketveren. Het matras heeft 7 actieve pocketzones met een superzachte schouderzone, ingebouwde ondersteuning voor de onderrug en een gebalanceerde heupzone, die individuele ondersteuning biedt voor het lichaam.

Model Noord No 5859 Lysefjord

De inspiratiebron voor Noord 5859 was Lysefjord, een van de mooiste fjorden van Noorwegen, omringd door spectaculaire natuurgebieden zoals Preikestolen, Kjerag en andere prachtige bergformaties. De North model No 5859-serie biedt uitstekend slaapcomfort voor een gunstige prijs. Je krijgt waar voor je geld met dit bed. De serie wordt geleverd in een klassieke, tijdloze stijl van lichtgrijze stof. U kunt kiezen uit de formaten 160x200 cm, 180x200 cm en 180x210 cm. Het North No 5859 bed is gemaakt met 7 actieve pocketzones, met een superzachte schouderzone, stevige ondersteuning voor de onderrug en gebalanceerde duo-veren in de heupzone. Het unieke zonesysteem van North Beds volgt de vorm van uw lichaam om u optimaal comfort te bieden dat geschikt is voor uw slaaphouding. De North No 5859-serie bestaat uit een continentaal bed, een Scandinavisch bed, een omkeerbare matras en een hoofdbord in bijpassende kleuren.

Een continentaal bed met superieur comfort tegen een zeer redelijke prijs. Dit bed wordt geleverd met een Comfort Plus-boven matras van 8 cm, bedekt met een duurzaam, wasbaar stretchmateriaal. Het bed is ontworpen met twee lagen veren. Het matras heeft zeven actieve zones om optimale gezondheid en welzijn te bevorderen. De schouderzone is super zacht en er is ingebouwde ondersteuning voor de onderrug en een gebalanceerde heupzone, die individuele ondersteuning biedt voor het lichaam.

Ontworpen in Noorwegen

Onze ervaring in de branche dateert al meer dan 20 jaar. Onze motivatie is om nieuwe kennis op te doen van materialen, technologieën en slaappatronen om u het beste van slaapcomfort te bieden. Parallel hieraan werken we om ervoor te zorgen dat onze producten prijsvriendelijk zijn zonder ooit afbreuk te doen aan kwaliteit of comfort. Na een lange periode testen, uitproberen en het selecteren van materialen, kunnen we vandaag met trots zeggen dat North Beds de beste is wat betreft slaapcomfort en -kwaliteit.