Hulp of advies nodig? 073 - 613 37 61
Wij staan voor u klaar!
 • Gratis bezorging en montage
 • Geen aanbetaling
 • Oud bed retour
 • Scherpe prijzen
 • Deskundig advies
 • Gratis bezorging en montage
 • Geen aanbetaling
 • Oud bed retour
 • Scherpe prijzen
 • Deskundig advies

Aanbevolen producten

 • Tempur Premium Flex 4000

  € 2.299,00 € 1.724,25

 • Tempur Cloud 19 cm

  € 1.099,00 € 824,25

 • Zero G Curve

  € 1.999,00 € 1.499,25

 • Tempur Hybrid Elite 25 cm

  € 1.599,00 € 1.199,25

 • Tempur Premium Flex 500

  € 499,00 € 374,25

 • Tempur Original Breeze 22 cm

  € 1.549,00 € 1.161,75

 • Zero G 330

  € 1.749,00 € 1.311,75

Onze topmerken

 • Auping
 • Ergosleep
 • Avek
 • Tempur

Tempur

Tempur is het matras als het gaat over druk verlagende matrassen. Zacht waar het wat zachter moet zijn en harder waar het harder moet zijn. Een matras van traag schuim biedt u herstel, comfort en de hoogste gradatie van herstel. Anders dan andere schuim matrassen wordt een Tempur matras niet samengedrukt wanneer er gewicht op komt. Nee, door het visco elastische Tempur materiaal en zijn open celstructuur zal een Tempur matras zich exact vormen naar de contouren van uw lichaam. In onze slaapcabine in de showroom kunt u zelf ervaren wat een medisch matras voor u en uw gezondheid kan betekenen. Wij Beddenwinkel Q-Bed hebben de complete collectie Tempur bedden, boxsprings, schotelbodems en matrassen staan in de showroom als op onze webshop. Wilt u meer informatie of geheel vrijblijvend een afspraak maken. Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. 

Tempur Winkel Nederland

Een Tempur matras of kussen koopt u niet iedere dag. Het is daarom van belang dat u de juiste keuze maakt bij de aanschaf van een Tempur kussen of matras. Tempur koop u bij Tempur winkel Q-Bed of op onze website www.tempurwinkel.nl. Dankzij de jarenlange ervaring met de verkoop van Tempur matrassen en kussens bent u bij Tempur winkel Q-Bed zeker dat wij u het juiste matras of kussen adviseren. En mocht u na de aanschaf van uw Tempur matras niet tevreden zijn, dan ruilen wij deze kosteloos voor u om. Op een Tempur matras krijgt u 15 jaar garantie. De unieke eigenschappen van Tempur zijn dus niet na een jaar of vijf uitgewerkt. Uw Tempur matras komt ook na vele jaren van heerlijk slapen weer gewoon in de oorspronkelijke positie terug, zonder kuilvorming. Ieder lichaam reageert anders op een nieuw matras. De meeste mensen houden direct van hun nieuwe Tempur matras, maar bij sommigen duurt het wat langer. Na jaren van slapen op een ander matras, moet u de tijd nemen om te wennen aan de betere ondersteuning en afstemming van een Tempur matras. Wij weten dat de meeste mensen uiteindelijk bijzonder graag en prettig slapen op de Tempur matrassen van Tempur winkel Q-Bed, en willen er zeker van zijn dat u er daar ook één van bent. Tempur matrassen zijn al weer een hele tijd een vast onderdeel van de collectie bij Tempur winkel Q-Bed. Het is het enige soort schuim die echt goed de druk op uw lichaam kan verlagen. Tempur matrassen worden gemaakt door het enige bedrijf dat echt door NASA gecertificeerd is. Tempur matrassen maken dus gebruik van het enige, echte traagschuim. Waarom wordt het materiaal van Tempur eigenlijk traagschuim genoemd? Het heet traagschuim omdat het materiaal traag reageert op uw eigen warmte. Als u erop ligt, wordt het langzaam warmer waarna het zich compleet naar uw lichaam vormt. Het heeft dan ook niet meer de neiging om omhoog te komen. Dus u zult geen druk meer voelen. Dat is wat we druk verlagen noemen.

Rugklachten en Slaapproblemen

Tempur is een tempratuurgevoelig materiaal dat oorspronkelijk door NASA werd ontwikkeld om de binnenzijde van een raket en de voering van de stoelen te bekleden. Dit werd uiteraard gedaan zodat de bemanning zich niet konden bezeren en zij minder druk ondervonden tijdens de lancering. Later bleek dat de medische wereld ditzelfde materiaal konden gebruiken in hoofdkussens en matrassen. Mensen die lang bedlegerig of mensen met rugklachten zullen zeer veel profijt hebben van dit druk verlagend en medische matras. Dankzij de grote doorbraak in slaaptechnologie wordt Tempur nu wereldwijd door meer dan 75.000 medische specialisten gebruikt en aanbevolen voor patiënten die kampen met slaapproblemen, rugklachten, gewrichtsklachten en nekklachten. Door lichaamstempratuur zal een Tempur matras zich geheel vormen naar u lichaam. Uw rug en gewrichten zullen zich naar een natuurlijke positie herstellen en zenuwen en spieren zullen zo het minste worden belast. Ook het snurken zal zich verminderen waardoor ook hiermee u een betere en ongestoorde nachtrust zult beleven. Nog een groot voordeel is dat de bloedsdoorloop beter zal zijn en nergens meer door knelling zo hevig is dat u er tintelingen van zult krijgen in armen en benen. Geniet van de meest comfortabele slaaphouding waarbij uw nek, rug en schouders de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.  

Therapeutisch Kussen

In een Tempur kussen heerst een harmonie van fluwelen zachtheid, comfort en ondersteuning. De comfort kussens ondersteunen u in uw favoriete slaaphouding. De therapeutische hoofdkussens bevatten dezelfde open celstructuur als de Tempur matrassen. Hierdoor vormt het kussen zich naar de exacte vormen van uw nek en hoofd. Dit verlicht en ondersteunt uw nek- en schouderspieren. Ook hebben wij Tempur kussens speciaal voor de buikslapers of een kussen die uw evenwicht stimuleert. 

Druk Verlagende Matrassen 

De matrassen van Tempur zijn inmiddels flink ingeburgerd en bijna iedereen kent het product en heeft er ook een mening over. Omdat Tempur toch wel zoveel anders aanvoelt en ligt in vergelijk met alle andere matrassen combinaties kunnen we rustig stellen dat de meningen over Tempur nogal verschillen. Maar liefst 85% van alle Tempur slapers heeft belangrijk voordeel van het slapen op een matras van Tempur. En wij kunnen u vertellen dat wij ook deze ervaringen hebben met onze Tempur klanten en zelfs met nog beter resultaat. Wij hechten er veel waarde aan u goed en uitgebreid te informeren omtrent alle eigenschappen van deze bijzondere matrassen zodat praktisch al onze Tempur klanten met volle tevredenheid slapen op een matras van Tempur. Unieke druk verlagende comfort van de Tempur matrassen is een gevolgd van de Visco elastische eigenschappen van het Tempur materiaal. Het schuim vormt zich langzaam onder druk zonder dat het tegendruk geeft totdat de belasting evenredig verdeeld is. Als het materiaal niet meer wordt belast neemt het telkens de oorspronkelijk vorm weer aan, jarenlang. Door de druk verlagende eigenschappen wordt uw bloedcirculatie bevorderd wat het draaien in uw slaap aanmerkelijk vermindert. Hierdoor slaapt u rustiger en daardoor dieper. De matrassen van Tempur zijn leverbaar in meerdere uitvoeringen en zijn beschikbaar in de gangbare bed maten. Als Tempur winkel willen wij de collectie vrijwel compleet aan u kunnen tonen. Zo kunt u alle matrassen van Tempur bij ons in de showroom proberen. Classic voor het vertrouwde Tempur gevoel en Sensation voor het steviger comfort. Hebt u liever een soepele matras dan is een Cloud matras de betere keuze. Alle drie de type matrassen zijn weer in verschillende diktes te leveren zodat heel individueel een uitstekende keuze te maken is. Ook de bijbehorende schotelbodem van Tempur kan in de normale bed maten worden geleverd. Dus inpassen in een nieuw ledikant of wellicht een bestaand meubel is vrijwel nooit een probleem. Het plaatje wordt u helemaal compleet aangeboden wanneer u tevens kiest voor een hoofdkussen uit de Tempur collectie. De uitmuntende druk verlagende eigenschappen en de anatomisch verantwoorde vorm bieden een optimale ondersteuning van de nek en dragen bij in het volledig ontspannen van nek- en schouderspieren. De Tempur kussen collectie bestaat uit diverse type kussens waaruit u probleemloos een exemplaar kunt gaan kiezen welke het beste bij u past. 

Op deze pagina vindt u: