Carpe Diem Beds

Filters

Resultaat 1–32 van de 34 resultaten wordt getoond

Aanbieding!

Het Zweedse merk Carpe Diem Beds onderscheidt zich door gepatenteerd CPS-veersysteem dat ieder lichaam optimaal ondersteunt, ongeacht gewicht en slaaphouding. Alles is erop gericht om een zacht, knus comfort te leveren, zonder in te boeten aan ondersteuning. Alle elementen worden zo weinig mogelijk verlijmd en doorstikt. De Luxury topmatras bestaat uit Talalay latex met afdeklagen uit wol en katoen. Voor de afwerking kiest u uit twee stofkwaliteiten in verschillende kleuren, verschillende hoofdborden en pootjes. De Carpe Diem Beds bedden zijn verkrijgbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare versie.

Carpe Diem Beds hoe het allemaal begon

Carpe Diem is begonnen toen een jongeman genaamd Börje Thuleskär, besloot chiropractor te worden. Hoe meer hij leerde over fysiologie en de menselijke anatomie, hoe meer hij begon in te zien hoe belangrijk een goede nachtrust is voor zowel lichaam als geest. Hij besloot toen dat hij een aanzienlijke investering moest doen in een nieuw bed, dat van hoge kwaliteit moest zijn. En zo geschiedde. Maar die eerste opwinding veranderde al snel in teleurstelling toen het bed niet aan zijn verwachtingen voldeed. Op een warme en vredige zomerdag een tijd later nam Börje de boot naar Kornö, een eiland in de archipel voor de kust van Lysekil. Hij was geboeid door de idyllische omgeving – de lichten, de kleuren en het contrast van de licht glooiende heuvels van steen die scherp in de glazen zee sneden.

Carpe Diem marktleider in het premiumsegment

Hij meerde zijn boot aan de kust aan. De zee glinsterde en de zon scheen terwijl hij voet aan wal van het eiland zette. Hij wandelde blootsvoets over de rotsen en ging op een bed van hei in de buurt liggen. Hij hoorde geen andere mensen, hij was alleen met de natuur. De hei waarop hij lag, vormde zich naar zijn lichaam. Op dat moment kreeg Börje een idee, en ontwaakte zijn ondernemingsgeest. Aan de hand van deze ervaring, en de indrukken van de overweldigende schoonheid van het landschap zelf, wilde hij een bed ontwikkelen dat zo comfortabel was, dat mensen daadwerkelijk het verschil zouden voelen tussen slapen en slapen. Nu ruim twintig jaar later, is Carpe Diem marktleider in het premiumsegment. Ieder jaar staan ze weer voor de uitdaging om hun producten nog verder te verbeteren, om nog meer mensen een goede nachtrust te bieden.

Boxspring bedden van het merk Carpe Diem Beds

De medewerkers van het Zweedse merk Carpe Diem worden gedreven door passie gecombineerd met een gedegen kennis voor het leveren van een goede nachtrust aan u. De Carpe Diem boxspring bedden zijn hiervan een uitstekend voorbeeld. Deze boxsprings zijn handgemaakt, hebben een exclusief design en leveren zo een optimale ondersteuning en maximaal comfort. De Carpe Diem boxspring bedden zijn het optimale alternatief voor mensen die op zoek zijn naar een heerlijk slaapcomfort en zo hun welzijn willen verhogen. Hierbij stelt dit merk kwaliteit voorop en heeft het merk oog voor een stijlvol, elegant en voornaam ontwerp.

CSP-Systeem en de natuurlijke materialen

Carpe Diem lanceert een gepatenteerd pocketveersysteem namelijk het CSP-systeem. Dit is een nieuwe manier van ontwikkelen met betrekking tot het comfort van bedden. Carpe Diem combineert passie voor slaap en design met een voortreffelijk comfort en ambachtelijk handwerk. Naast het CSP-systeem onderscheidt Carpe Diem zich in de toepassing van hoogwaardige, natuurlijke materialen en in design. Elke boxspring is handgemaakt. Door innovatieve techniek en verleidelijk design te combineren met ultiem comfort en een bewuste prijs-kwaliteitverhouding, streeft Carpe Diem de gevestigde merken inmiddels ruimschoots voorbij. In Zweden is dit merk de absolute nummer één in het exclusieve boxspring segment. Ook in de Benelux is Carpe Diem hard op weg om nummer één te worden in het topsegment van de boxspring markt.