• Gratis bezorging én montage​
  • 90 dagen omruilgarantie
  • Beoordeeld met een 9.8
  • Showroom in hartje Brabant
Geen producten in je winkelmand

Christian Fischbacher

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Al bijna twee eeuwen lang zit het bedrijf Christian Fischbacher in het hart van de textielindustrie. Het is een familiebedrijf met een hoofdkantoor gevestigd in St. Gallen (Zwitserland). Dit centrum voor textielindustrie bestaat al sinds de 13e eeuw. De producten worden gemaakt met veel aandacht voor detail en met een diepgewortelde passie voor kwaliteit. Deze interieurstoffen, badmatten, dekbedovertrekken en woonaccessoires geven iedere kamer in Uw huis een luxe uitstraling en persoonlijkheid.

De geschiedenis van Christian Fischbacher

Christian Fischbacher werd geboren in 1803 in het dorpje St. Peterzell in het oosten van Zwitserland. Op 18 jarige leeftijd begon de jonge Christian katoenen fabricaten te verkopen op de markt in St. Gallen waar hij elke keer zo’n 30 kilometer te voet aflegde om er te komen.

Christian Fischbacher tegenwoordig

Het bedrijf Christian Fischbacher is vandaag de dag nog steeds in handen van dezelfde familie die het bedrijf in 1819 heeft opgericht. De diepgewortelde passie voor en kennis van textiel maakt deel uit van het erfgoed dat al zes generaties lang is doorgegeven. Elke generatie heeft zijn eigen (nieuwe) ideeën toegevoegd en daarmee een bijgedragen geleverd aan de hoge normen van kwaliteit en innovatie van dit bijzondere bedrijf.

Michael Fischbacher en zijn vrouw Camilla

Sinds 2008 wordt het bedrijf gerund door Michael Fischbacher en zijn vrouw Camilla. De twee ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan de Universiteit van Oxford. Onder hun leiding heerst er tegenwoordig een internationale spirit op het hoofdkantoor in St. Gallen.

textielcheque
cadeau

Bij aankoop van een complete boxspringcombinatie of ledikant *

t.w.v. 500 euro