Enige resultaat

Christian Fischbacher staat synoniem aan Zwitserse kwaliteit en luxe. Dit prachtige bedrijf is gevestigd in Sankt Gallen, Zwitserland. Dekbedovertrekken van Fischbacher zijn uiterst comfortabel, elegant en luxueus. De katoenvezels die voor de stoffen van Christian Fischbacher worden gebruikt zijn oersterk. De designers ontwerpen de mooiste patronen voor uw prachtige dekbedovertrekken.

Het samenspel tussen de traditie en het hedendaagse is de uitdaging waar Fischbacher voor gaat. De collectie van Christian Fischbacher omvat bloemmotieven, klassieke patronen, geometrische patronen en onverwachte designs. De inspiratie voor de dessineringen komen voort uit onder andere de modewereld, interieur-design en architectuur.

Dekbedovertrekken van Christian Fischbacher

U kunt uw eigen dekbedovertrek samenstellen. Zoals u bent gewend, zijn de dekbedovertrekken van Christian Fischbacher in diverse maten verkrijgbaar. Fischbacher dekbedovertrekken biedt u de unieke optie om uit verschillende typen sluitingen te kiezen. Keuze van sluitingen: Hotelsluiting, Smalle instopstrook, Extra lange instopstrook. Wij leveren de dekbedovertrekken standaard met extra lange instopstrook over de hele breedte. Het dekbedovertrek is inclusief instopstrook 2.60 m lang. Wij laten uw dekbedovertrek maken naar uw wens.

Dekbedovertrekken van Fischbacher online kopen

Elke klant mag ervan uitgaan dat het bestelde dekbedovertrek met de grootste zorg wordt gemaakt. Uw dekbedovertrek wordt in het atelier van Christian Fischbacher in Zwitserland met de hand vervaardigd. U mag als klant er dan ook vanuit gaan dat het bestelde bedtextiel met de grootste zorg voor u wordt gemaakt. De levertijd van dekbedovertrekken en kussenslopen is ongeveer 6 weken. Wilt u vakkundig advies bij de aankoop van een dekbedovertrek van Fischbacher? Bel dan gerust onze klantenservice voor alle vragen over de dekbedovertrekken.