Enige resultaat

Sinds 1985 werkt Ergosleep aan innovatieve slaapsystemen die ergonomisch grensverleggend zijn. Daarbij worden gewicht, lichaamsbouw, voorkeurshoudingen en lichaamsprofiel met digitale perfectie gemeten en in kaart gebracht, het zogenaamde Slaap-DNA. Een bed van Ergosleep betekent voor elke slaper de meest persoonlijke en innovatieve slaapoplossing. Iedereen heeft immers een ander lichaam. Een bed van Ergosleep ondersteunt het lichaam op een heel unieke manier door het slaapoppervlak van het bed aan te passen aan het individuele lichaamsprofiel of Slaap-DNA (Digitale Nachtrust Analyse). Bovendien kan het bed door de tijd heen mee evolueren met de vorm van het lichaam. Zowel de lattenbodem als de boxspring kan u ook naar eigen smaak aankleden. Ergosleep maakt deel uit van de LS Bedding groep die differentiërende, hoogkwalitatieve en ergonomisch verantwoorde slaapsystemen ontwerpen.

Goed slapen op een Ergosleep bed

In een gewoon bed moet uw lichaam (en dan vooral uw ruggengraat) zich flink aanpassen aan het slaapoppervlak dat voor iedereen gelijk is. Daardoor recupereert u minder en voelt u zich minder fit. Op termijn kan dit leiden tot pijn na minieme belasting. Ergosleep daarentegen stelt uw bed met digitale perfectie af op maat van uw lichaam en uw Slaap-DNA. Dit persoonlijke bed verzekert u van een perfecte nachtrust en de optimale recuperatie van uw lichaam en ruggengraat.

Uw persoonlijke Slaap-DNA

Het SLAAP-DNA is de neerslag van een Digitale Nachtrust Analyse, die voor elke consument wordt uitgevoerd. Daarbij worden gewicht, lichaamsbouw, voorkeursslaaphoudingen en lichaamsprofiel in de Ergosleep Belevingsstudio gemeten en in kaart gebracht. Dit persoonlijke Slaap-DNA vormt de basis van het nieuwe slaapsysteem.

Uw Slaap-DNA in 3 stappen

Tijdens de slaap oefenen de verschillende lichaamszones druk uit op het bed. Ter hoogte van de schouders en de heupen moet uw lichaam de nodige ruimte krijgen om de tegendruk te minimaliseren en ervoor te zorgen dat de ruggengraat recht blijft. Het hoofd, de lenden en de benen hebben daarentegen extra ondersteuning nodig. Ook tussen de schouder- en lendenzone worden er subtiele variaties geregistreerd en precies om al deze verschillen op te vangen, werkt de dynamische ondersteuning van Ergosleep in 3 stappen. Stap 1: Instelling Slaap-DNA: Na meting in de Ergosleep teststudio wordt uw basisprofiel (wat zijligging en rugligging gemeenschappelijk hebben) aan de hand van uw Slaap-DNA in de lattenbodem of boxspring ingebouwd. Dit basisprofiel evolueert met u mee en kan in de tijd steeds worden aangepast. Stap 2: Flexibiliteit bodem: Afstemming op uw verschillende slaaphoudingen gebeurt automatisch door de flexibele draagelementen en buiglatten van de Ergosleep lattenbodem of het gezoneerde verenpakket van de Ergosleep boxspring. Stap 3: Fijn afstemming matras: De bij uw Slaap-DNA passende matras zorgt voor de fijn afstemming. Ze werd speciaal ontwikkeld en van comfortzones voorzien om de ondersteuning van de bodem optimaal aan uw slapende lichaam door te geven.

Ontdek het Slaap-DNA in onze producten

Niet alleen uw lichaam is uniek, ook uw smaak. Daarom biedt Ergosleep u de keuze uit twee soorten bedden: de vooruitstrevende lattenbodems onderscheiden zich iets meer wat betreft functionaliteit, terwijl de luxueuze boxsprings een streling zijn voor het oog. Maar allebei met evenveel respect voor uw Slaap-DNA.