• Gratis bezorging én montage​
  • 90 dagen omruilgarantie
  • Beoordeeld met een 9.8
  • Showroom in hartje Brabant
Geen producten in je winkelmand

Kayori

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De missie en filosofie van Kayori. Het zijn de kleine dingen die ertoe doen in het leven. Wij vergeten ze vaak, maar het zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in het leven. De meest kostbare momenten van ongecompliceerd geluk bevinden zich vaak direct onder onze ogen. De eeuwen oude Japanse wijsheid leert ons het leven terug te brengen tot de kern en af en toe een stapje terug te doen, te genieten van al het moois om ons heen en te accepteren wie we zijn. Kayori wil juist deze momenten benadrukken en de standaard zetten voor het leiden van een bewuste levensstijl zonder compromissen. Geniet van een energieke dag, kom tot rust in de natuur en leer de imperfecties in het leven te accepteren.

Duurzame en verantwoorde producten

Het zijn slechts voorbeelden van de echte schoonheden in het leven. Het heeft Kayori geïnspireerd om duurzame, verantwoorde producten te maken waar je iedere dag weer van kunt genieten. Bewustzijn is het uitgangspunt van Kayori, kwaliteit in plaats van kwantiteit. Zij genieten van de pure producten die zij maken, met passie voor het productieproces en met oog voor detail. Geïnspireerd door de vanzelfsprekendheden om hun heen, ontwerpen zij producten waarvan de eenvoudige stijl wordt verrijkt door subtiele texturen, rijke kleuren en verfijnde details, Het resultaat is een verfijnd, ontspannen en mooi ingericht huis.

Geproduceerd volgens de strengste milieunormen

Kayori zorgt ervoor dat alle producten die hun label dragen, worden geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden, van de boerderij tot de fabriek en de winkel tot bij u thuis. Kayori vertrouwd op de richtlijnen die zijn vastgesteld door het Fair Trade international programm, Global Organic Textile Standard (GOTS) en het Business Social Compliance Initiative (BSCI) en garanderen dat hun producten aan deze doelen voldoen. Verantwoorde productie is niet hun enige bepalende factor. Via de verticaal geïntegreerde supply chain en het ongelooflijke ontwerpteam is Kayori in staat een ongeëvenaarde balans tussen prijs, stijl en vooral kwaliteit te bieden. Hun missie is het bewuste consumptie aantrekkelijk en voor iedereen toegankelijk te maken.

Schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis

Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis. Zij ontwerpen namelijk al hun producten met respect voor de planeet. Tevens gebruiken ze natuurlijke vezels en kopen hun materialen zorgvuldig in en verwerken ze minimaal. Dit zodat hun katoen echt aanvoelt als katoen, hun linnen aanvoelt als linnen en kasjmier als kasjmier. Geïnspireerd door textiel in al haar eenvoud, creëren zij hun unieke, eigentijdse ontwerpen die passen bij een bewuste levensstijl. Het textiel van Kayori is rustiek en toch elegant, aanzienlijk en zacht- met de meest pure vezels en hoogwaardige constructie voor textuur en handgevoel waarvan je nog jaren plezier zult hebben.