Tempur

Filters

Toont alle 7 resultaten

Tempur is het matras als het gaat over druk verlagende matrassen. Zacht waar het wat zachter moet zijn en harder waar het harder moet zijn. Een matras van traagschuim biedt u herstel en de hoogste gradatie comfort. Anders dan andere schuim matrassen wordt een matras van traagschuim niet samengedrukt wanneer er gewicht op komt. Door het visco elastische Tempur materiaal en zijn open celstructuur zal een Tempur matras zich exact vormen naar de contouren van uw lichaam. In onze meetcabine kunt u zelf ervaren wat een medisch matras voor u en uw gezondheid kan betekenen.

Een bed of matras koopt u niet iedere dag

Een bed of matras koopt u niet iedere dag. Het is daarom van belang dat u de juiste keuze maakt. Op een Tempur matras krijgt u 10 jaar garantie. De unieke eigenschappen van zijn dus niet na een jaar of vijf al uitgewerkt. Uw matras komt ook na vele jaren van heerlijk slapen weer gewoon in de oorspronkelijke positie terug, zonder kuilvorming. Ieder lichaam reageert anders op een nieuw matras. De meeste mensen houden direct van hun nieuwe Tempur matras, maar bij sommigen duurt het wat langer. Na jaren van slapen op een ander matras, moet u de tijd nemen om te wennen aan de betere ondersteuning en afstemming dit soort matrassen.

Als enige matras door NASA gecertificeerd

Tempur matrassen worden gemaakt door het enige bedrijf dat echt door NASA gecertificeerd is. Zij maken dus gebruik van het enige, echte traagschuim. Waarom wordt het materiaal van Tempur eigenlijk traagschuim genoemd? Het heet traagschuim omdat het materiaal traag reageert op uw eigen warmte. Als u erop ligt, wordt het langzaam warmer waarna het zich compleet naar uw lichaam vormt. Het heeft dan ook niet meer de neiging om omhoog te komen. Dus u zult geen druk meer voelen. Dat is wat we druk verlagen noemen.

Aanbevolen door meer dan 75.000 medische specialisten

Tempur is een tempratuurgevoelig materiaal dat oorspronkelijk door NASA werd ontwikkeld om de binnenzijde van een raket en de voering van de stoelen te bekleden. Dit werd uiteraard gedaan zodat de bemanning zich niet konden bezeren en zij minder druk ondervonden tijdens de lancering. Later bleek dat de medische wereld ditzelfde materiaal konden gebruiken in hoofdkussens en matrassen. Mensen die lang bedlegerig zijn of mensen met rugklachten zullen zeer veel profijt hebben van dit medische matras. Dankzij de grote doorbraak in slaaptechnologie wordt Tempur nu wereldwijd door meer dan 75.000 medische specialisten gebruikt en aanbevolen voor patiënten die kampen met bijvoorbeeld: slaapproblemen, rugklachten, gewrichtsklachten en nekklachten.

Gewrichten herstellen en spieren ontspannen

Door lichaamstempratuur zal een Tempur matras zich geheel vormen naar u lichaam. Uw rug en gewrichten zullen zich naar een natuurlijke positie herstellen en zenuwen en spieren zullen zo het minste worden belast. Ook het snurken zal zich verminderen waardoor ook hiermee u een betere en ongestoorde nachtrust zult beleven. Nog een groot voordeel is dat de bloedsdoorloop beter zal zijn. U zult nergens meer door knelling ondervinden waardoor u tintelingen zult krijgen in armen en benen. Geniet van de meest comfortabele slaaphouding waarbij uw nek, rug en schouders de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Therapeutische hoofdkussen met open celstructuur

In een Tempur kussen heerst een harmonie van fluwelen zachtheid, comfort en ondersteuning. De comfort kussens ondersteunen u in uw favoriete slaaphouding. De therapeutische hoofdkussens bevatten dezelfde open celstructuur als de Tempur matrassen. Hierdoor vormt het kussen zich naar de exacte vormen van uw nek en hoofd. Dit verlicht en ondersteunt uw nek- en schouderspieren. Ook hebben wij Tempur kussens speciaal voor de buikslapers of een kussen die uw evenwicht stimuleert.