Treca Paris

Filters

Resultaat 1–32 van de 38 resultaten wordt getoond

Aanbieding!
Aanbieding!

De lofzang van het Franse slapen. Met Treca Paris matrassen neemt de nacht je mee naar een Haute Couture slaap, naar een wereld van elegante indolentie. Al meer dan 80 jaar staat Treca Paris voor de Franse manier van slapen. Een knowhow die wordt doorgegeven van generatie op generatie ambachtslieden zodat u elke dag een goede nachtrust krijgt.

De Treca Paris Collecties

Al meer dan 80 jaar inspireren jouw nachten de creaties van Treca Paris. Omdat geen slaap als een ander is, hebben ze unieke collecties bedacht om aan ieders behoeften en eisen te voldoen. Ontdek de iconische Treca modellen, zoals Imperial Air Spring Prestige en Impérial Pullman Club, evenals hun nieuwste exclusieve creaties.

Paris collectie verfijnde precisie en sensueel genot

Verfijnde precisie en sensueel genot zijn de kenmerken van de Paris collectie. Deze modellen hebben een geïntegreerde verticale vulling en zijn volledig met de hand gemaakt. Dit om ervoor te zorgen dat de materialen de tand des tijds doorstaan ​​en langdurig comfort bieden. Ze worden ook gekenmerkt door verfijnde details: de handgrepen zijn gestikt met de merk- en modelnaam en het slaapoppervlak met de naam van de lijn. U kunt het comfortniveau van uw beddengoed aanpassen door de bedbodem en topper te kiezen die zijn afgestemd op uw matras.

Platinum collectie een combinatie met royale vullingen

Het belangrijkste voordeel van deze lijn ligt in de veervering met meerdere zakken in combinatie met royale vullingen, waaronder nobele en natuurlijke materialen, en verfijnde details. De Platinum collectie speelt met zijn vele voordelen om u persoonlijk comfort te bieden. In slaap vallen is een moment van puur plezier dat nog aangenamer wordt wanneer de Platinum matras, bedbodem en topper allemaal samen worden gebruikt.

Impérial collectie geperfectioneerd in de loop van een lange geschiedenis

Om u een scala aan op maat gemaakte en gepersonaliseerde comfortniveaus te bieden, doet de Impérial collectie een beroep op al onze knowhow, ontwikkeld en geperfectioneerd in de loop van onze lange geschiedenis. Het biedt een breed scala aan modellen met verschillende pocketvering systemen in combinatie met natuurlijke en/of technische materialen.

Couture collectie uitmuntendheid en deskundig vakmanschap

De ambachtslieden van Treca Paris worden elke ochtend wakker om hoogwaardige matrassen, bedbodems en accessoires voor uw slaapkamer te maken. Treca betekent uitmuntendheid en deskundig vakmanschap. Het is het merk van de grootste hotels in Parijs en savoir-dormir à la Française. Ze gebruiken deskundige knowhow al generaties lang en geven deze door om hun klanten en tevreden te houden.