Retourneren en annuleren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Retourneren. Ons streven is dat u tevreden bent met uw aankoop. Echter kan het voorkomen dat u een artikel onverhoopt niet voldoet aan uw verwachtingen.  

Online Aankopen Retourneren 

Het retourneren van een online artikel is geen enkel probleem. U kunt uw online bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Voor het retourneren van artikelen die online gekocht zijn gelden de volgende voorwaarden: De originele kaartjes en labels dienen nog aan het artikel bevestigd te zijn. Het artikel dient compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Het artikel dient nog in de originele productverpakking te zitten. Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens en dekbedden niet retour worden genomen.  

Pakket Retourneren 

U kunt via Post NL uw verzending retour sturen. Gebruik altijd de meegeleverde adressticker en sluit het ingevulde retourformulier bij. Hiermee kunnen wij uw retourzending zo snel mogelijk verwerken. Na inlevering van uw pakket ontvangt u een verzendbewijs. Zodra uw retourzending bij ons binnen is, ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging. Zodra uw retouraanvraag is verwerkt, krijgt u het aankoopbedrag van het artikel terug. De verzendkosten en eventuele kosten voor het inpakken van uw zending worden niet teruggestort.  

Op deze pagina vindt u: 

  • Retourneren en annuleren
  • Online aankoppen retourneren
  • Pakket retourneren