• Gratis bezorging én montage​
  • 90 dagen omruilgarantie
  • Beoordeeld met een 9.8
  • Showroom in hartje Brabant
Geen producten in je winkelmand
Wat kan de slaaprobot voor mij doen?

Wat kan de slaaprobot voor mij doen?

De Somnox Sleep Robot kalmeert lichaam en geest om u te helpen sneller in slaap te vallen, langer te slapen en uw dag volledig hersteld en energiek te beginnen. Het is een uniek apparaat dat je ademhaling regelt en audio op het juiste moment afspeelt.

Ademhalingsregeling

Door de Slaaprobot ’s nachts te omhelzen, voelt u hem ademen, waardoor u uw ritme dienovereenkomstig kunt aanpassen. Een paar minuten en je ademt als een boeddhistische monnik.

Rustgevende geluiden

Naast het ademen met u, gebruikt de Somnox Slaaprobot ook slimme audio om uw slaap te verbeteren. Luister naar rustgevende geluiden zoals meditatieve muziek en omgevingsgeluiden . Ze worden uitgeschakeld zodra u in slaap valt. Laat de slaaprobot de zorgen voor u doen.

Comfort eerst

De robot is knuffelbaar, zacht en zorgt ervoor dat de gebruiker weer rustig in slaap valt. Zeg hallo tegen het nieuwste lid van de familie, je nieuwe slaapgenoot.

Persoonlijke ervaring

Persoonlijke voorkeuren kunnen worden ingesteld, zoals gedurende de dag en zorgen voor een op maat gemaakte aanpak om de slaap van de gebruiker gedurende de nacht te verbeteren. Gebruikers kunnen hun audiobestanden ook uploaden naar de app.

Slimmer in de tijd

Met het gebruik van software-updates verbeteren we voortdurend de functies en voordelen van de robot en maken we hem op den duur slimmer.

Textielcheque
cadeau

Bij aankoop van een compleet ledikant of boxspringcombinatie*

T.W.V. €500