Toppers

 • Auping Comfort

  Auping Comfort

    € 290,00

  Meer info

 • Ergosleep Talalay

  Ergosleep Talalay

    € 515,00

  Meer info

 • Ergosleep Elasto Plus

  Ergosleep Elasto Plus

    € 580,00

  Meer info

 • Auping Comfort Deluxe

  Auping Comfort Deluxe

    € 590,00

  Meer info

 • Auping Prestige Rich

  Auping Prestige Rich

    € 690,00

  Meer info

 • Auping Prestige Natural

  Auping Prestige Natural

    € 690,00

  Meer info

 • Auping Prestige Visco

  Auping Prestige Visco

    € 690,00

  Meer info

 • Ergosleep Talalay met Split

  Ergosleep Talalay met Split

    € 890,00

  Meer info

 • Ergosleep Elasto Plus met Split

  Ergosleep Elasto Plus met Split

    € 1.000,00

  Meer info

Belangrijk is het om het doel voor ogen te houden, waarvoor u een topper overweegt om aan te schaffen. Moet deze zacht zijn, of super zacht, of prefereert u een wat steviger kwaliteit. Dan kunt u kijken welk type kernmateriaal het best bij u past. De bekleding van een topper, en aanvullende grondstoffen, zal toegevoegde waarde geven in eigenschappen en duurzaamheid. Als u niet weet wat u wilt, is het lastig kiezen. Daarom proberen we hier een goed beeld te geven wat voor comfort welke topper geeft. Toppers van polyether zijn over het algemeen de meest goedkope toppers en geven een matig slaapcomfort. Dit is een van de redenen waarom wij ervoor gekozen hebben om geen polyether topper aan te bieden. Op zich is de vochtregulatie van polyether nog wel redelijk doordat het een enigszins open celstructuur heeft, maar polyether is ook warmte isolerend wat het sneller te warm maakt. Polyether toppers worden wel veel gebruikt als topper voor in de caravan, boot of camper. 

Topper van Koudschuim 

Onze koudschuim toppers zijn de meest verkochte topper matrassen. Koudschuim is in vergelijking met polyether veerkrachtiger en een stuk duurzamer, dus u zult langer plezier beleven aan een topmatras van koudschuim dan aan een polyether topper. Koudschuim toppers zijn veerkrachtig en blijven lang goed. De vocht- en warmteregulatie van een koudschuim topper is goed te noemen. Hoe hoger het Soortelijk Gewicht van koudschuim, hoe hoger de veerkracht en duurzaamheid. Koudschuim is, in tegenstelling tot polyether, goed geschikt voor buitengebruik omdat het niet gaat rotten en schimmelen. Erg goed geschikt voor gebruik in boten, caravans en campers, waar het vaak vochtig is. Onze koudschuim toppers zijn van een soortelijk gewicht SG40, wat inhoudt dat ze kwalitatief zeer goed zijn en u zult dan ook jarenlang vooruit kunnen met een koudschuim topper. 

Topper van Traagschuim 

Traagschuim toppers zijn bekend onder vele verschillende benamingen. Wij houden de benaming traagschuim aan, maar u kent het wellicht onder de naam NASA-schuim, visco schuim, geheugenschuim, memory schuim of van het bedrijf Tempur dat onder de merknaam Tempur traagschuim matrassen in de markt zet. Traagschuim is een materiaal dat reageert op uw lichaamswarmte. Op de plekken waar uw lichaam warmer is, zal het traagschuim zachter en soepeler worden. Het gevolg hiervan is dat hiermee de plekken waar druk op komt te staan, ontlast worden. Traagschuim wordt in de medische wereld wel gebruikt om het zogeheten doorliggen te voorkomen. 

Topper van Latex of Talalay

Latex toppers hebben alle grote voordelen van die latexmatrassen met zich mee brengen: Latex kent een zeer goede aanpassing aan de vormen van het lichaam. Wanneer een latex topper weinig belast wordt, veroorzaakt dit ook weinig aanpassing in het materiaal. En wanneer een latexmatras zwaarbelast wordt, dan zorgt dit ook voor een zware aanpassing van het latex. Met andere woorden: al uw lichaamsdelen worden op een juiste manier ondersteund en zult u weinig tot geen tegendruk op het lichaam voelen. Een ander groot voordeel van latex topper matrassen is dat latex een open celstructuur heeft. 

OP DEZE PAGINA VINDT U:

 • aanbevolen producten
 • topper van koudschuim
 • topper van traagschuim
 • topeer van latex of talalay