Bedden

 • Auping Original

  Auping Original

    € 445,00

  Meer info

 • Auping Essential

  Auping Essential

    € 595,00

  Meer info

 • Auping Auronde 1000

  Auping Auronde 1000

    € 745,00

  Meer info

 • Auping Auronde 1500

  Auping Auronde 1500

    € 845,00

  Meer info

 • Ergosleep Clip-On

  Ergosleep Clip-On

    € 865,00

  Meer info

 • Auping Match Aluminium

  Auping Match Aluminium

    € 895,00

  Meer info

 • Auping Auronde 2000

  Auping Auronde 2000

    € 945,00

  Meer info

 • Auping Auronde 3000

  Auping Auronde 3000

    € 1.045,00

  Meer info

 • Auping Match Wood

  Auping Match Wood

    € 1.045,00

  Meer info

 • East River Bed Omranding

  East River Bed Omranding

    € 1.645,00

  Meer info

 • Madison Bed Omranding

  Madison Bed Omranding

    € 1.645,00

  Meer info

 • Metropolitan Bed Omranding

  Metropolitan Bed Omranding

    € 1.645,00

  Meer info

 • Riverdale Bed Omranding

  Riverdale Bed Omranding

    € 1.645,00

  Meer info

 • Avenue Bed Omranding

  Avenue Bed Omranding

    € 1.820,00

  Meer info

 • Broadway Bed Omranding

  Broadway Bed Omranding

    € 1.820,00

  Meer info

 • Wellington Bed Omranding

  Wellington Bed Omranding

    € 1.820,00

  Meer info

 • Hampton Bed Omranding

  Hampton Bed Omranding

    € 1.970,00

  Meer info

 • Park Lane Bed Omranding

  Park Lane Bed Omranding

    € 1.970,00

  Meer info

 • Sunset Bed Omranding

  Sunset Bed Omranding

    € 1.970,00

  Meer info

 • Waldorf Bed Omranding

  Waldorf Bed Omranding

    € 1.970,00

  Meer info

 • Brooklyn Bed Omranding

  Brooklyn Bed Omranding

    € 2.515,00

  Meer info

 • Manhattan Bed Omranding

  Manhattan Bed Omranding

    € 2.515,00

  Meer info

 • Times Square Bed Omranding

  Times Square Bed Omranding

    € 2.515,00

  Meer info

 • Wall Street Bed Omranding

  Wall Street Bed Omranding

    € 2.515,00

  Meer info

Een bed naar wens is een bed waar u optimaal van kunt genieten van uw nachtrust en iedere ochtend weer voor energie in wakker wordt. Bij beddenwinkel Q-Bed vindt u een zeer ruime collectie van eenpersoonsbedden of tweepersoonsbedden voor ieders budget. Kies bijvoorbeeld voor dubbel comfort met een luxe bedden die naast een zijn hoge gradatie aan comfort ook een stijlvolle toevoeging is voor uw slaapkamer. U vindt bij ons Hotelbedden, springbox bedden en kingsize bedden die ieder zorgen voor een volledige ondersteuning naar uw persoonlijke slaaphouding. Bij beddenwinkel Q-Bed vindt u het comfortabele bed dat ervoor zorgt dat u na een lange dag van inspanningen weer heerlijk tot rust komt. Kom vrijblijvend proef liggen in onze showroom en ervaar het perfecte slaapcomfort van topmerken bedden zelf.   

Ledikanten 

Ledikanten zijn een onderdeel van een bed, en is de constructie zonder het matras en zonder het beddengoed. Vaak zijn ledikanten van hout of metaal. Het belangrijkste deel is de bedbodem waar het matras op komt te liggen. Deze moet samen met het matras voor een goed slaapcomfort zorgen. Enkele soorten bedbodems zijn bijvoorbeeld: lattenbodem spiraalbodems schotelbodems. De poten van een ledikant kunnen zo gemaakt zijn dat het ledikant gemakkelijk te verschuiven is. Sommige ledikanten bestaan uit losse delen, bijvoorbeeld één of twee bodems waar het matras op komt, en een ombouw. Bij dergelijke ledikanten kan vaak gekozen worden tussen een vaste of een verstelbare bodem. Een verstelbare bodem kan elektrisch of met de hand versteld worden, zodat men half zittend in bed kan zitten. Daarvoor is een matras nodig, die geschikt is om te buigen.  

Eenpersoonsbedden 

Hoe maakt u de keuze van het juiste eenpersoonsbed? Bent u op zoek naar een eenpersoonsbedden of naar tweepersoonsbedden? Welk slaapcomfort geeft u voorkeur? Wilt u wat harder of juist wat zachter liggen? Let ook op de hoogste van uw nieuwe eenpersoonsbed. Een instap hoogte ook wel seniorenhoogte genoemd is ideaal wanneer u wat slechter ter been bent of rugklachten heeft. Wanneer u rugklachten heeft of boven gemiddeld tot veel transpireert is het ook belangrijk om te kijken of het bed wel goed ventileert in combinatie met de juiste ondersteuning. Leest u graag in bed of heeft u last van koude voeten? Kijk dan een naar de mogelijkheden van een elektrisch verstelbaar eenpersoonsbed. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen zoals alleen het hoofdgedeelte elektrisch verstelbaar of het complete slaapsysteem.  

Tweepersoonsbedden 

De nieuwe tweepersoonsbedden bij beddenwinkel Q-Bed zorgen voor design, rust en sfeer in uw slaapkamer. Door het grote aanbod aan nieuwe tweepersoonsbedden is het vanzelfsprekend dat een keuze maken zeer lastig kan zijn. Onze slaap adviseurs helpen u hier dan ook graag bij. Heeft u bijvoorbeeld last van rugklachten? Slaapt u op uw buik of juist op uw rug? Heeft u het snel warm in bed of juist altijd kouden voeten. Dit zijn allemaal vragen die wij mee moeten nemen in de aankoop van uw nieuwe tweepersoonsbed. Maak vrijblijvend een afspraak en vind het nieuwe bed dat het meest geschikt voor u is. Er is niets fijner dan ruim kunnen liggen in een tweepersoonsbed. Er zijn veel maten tweepersoonsbedden. Zo kunt u kiezen voor een 2 persoons bed van 140 of 160 centimeter breed, maar voor Lits Jumeaux of Kingsize bed. Omdat er veel verschillende tweepersoonsbedden zijn is de keuze hierin afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Beddenwinkel Q-Bed biedt u de meest uiteenlopende keuze van 2 persoons bedden. Ook in onze webshop online vindt u een groot aanbod aan tweepersoon bedden, ledikanten en boxsprings in vlakke en elektrisch uitvoeringen. Wanneer u op zoek bent om een tweepersoonsbed te kopen, dan stuit u al snel op een aantal zaken waar u op moet letten. Welke maat 2 persoons bed past in mijn slaap? Naar welk kwaliteit ben ik op zoek? Tegen welke prijs koop ik welk bed? U wilt zeker weten dat u het juiste nieuwe bed aankoopt. Beddenwinkel Q-Bed helpt u graag met deze keuze. Een tweepersoonsbed en 2 persoonsmatras koopt u bij ons tegen de beste kwaliteit en prijsverhouding. Een nieuw bed wat weer jaren meegaat. Kom eens aan in onze showroom en ervaar zelf de verschillende maten zoals de 140x200 en 160x200 bedden. Naast de uitstekende prijs en kwaliteitverhouding die wij in onze webshop kunnen aanbieden zijn er nog veel meer voordelen om uw tweepersoonsbed of textiel online te kopen. Het is bijvoorbeeld zeer tijd en kostenbesparend. U hoeft geen vrije dag op te nemen om overdag een nieuw bed of beddengoed uit te gaan zoeken. U maakt gebruik van de grootste online showroom die er is. U geeft geen geld uit voor benzine of een buskaartje uit om de dichtstbijzijnde beddenwinkel te bereiken. U bestelt vanuit thuis en uw producten worden binnen no-time bij u thuis aangeboden.   

Goedkope Bedden 

Wanneer u op zoek bent naar goedkope bedden kijk dan eens op onze sale pagina. Hier vindt u geregeld diverse goedkope showroommodellen met hoge kortingen. Mocht het ideale bed in de juiste kleur en maat en hardheid van de matrassen er voor u bij staan dan monteren en leveren wij dit bed geheel gratis bij u thuis. Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bel voor de scherpste prijs. Een nieuw bed uitzoeken is leuk maar niet altijd even makkelijk. Waar moet u bijvoorbeeld op letten bij de aankoop van u nieuwe bedden? Er is zoveel keus. Om u op weg te helpen, geven wij u hier een aantal vragen die van pas kunnen komen bij het uitzoeken van je nieuwe bed.    

Boxspring of Ledikant 

De laatste jaren is de boxspring steeds gewilder, maar nog altijd zijn ledikanten populair. Het gaat hier immers wel om het traditionele bed. Een boxspring en een ledikant verschillen dan ook op verschillende punten van elkaar, natuurlijk het uiterlijk, maar ook op het gebied van comfort en ondersteuning. Maar wat is eigenlijk het voordeel van een boxspring ten opzichte van een ledikant? Een bak met veren dat is de letterlijke betekenis van het woord boxspring. Oftewel een onderstel, de box, op pootjes. In dit onderstel zitten allerlei springveren verwerkt, die over de gehele breedte van het bed voor veerkracht zorgen. Dankzij de combinatie van een boxspring een matras, waarin twee lagen vering met elkaar zijn gecombineerd, krijgt het lichaam van de gebruiker volop ondersteuning. Hierdoor wordt voor een optimaal ligcomfort gezorgd. Een ledikant is op haar beurt weer een bed constructie met lattenbodem of andere bedbodem en matras. Door het afzonderlijk kunnen kiezen voor de lattenbodem en het matras, kun je een ledikant helemaal naar eigen wens samenstellen. De combinatie van deze twee onderdelen zorgt voor het bed zoals we deze algemeen kennen. Het uiteindelijke ligcomfort en de geboden veerkracht van dit type bed hangen volledig af van het soort matras en de bedbodem. 

Voordelen van een Boxspring 

De boxspring biedt verschillende voordelen als deze wordt vergeleken met de ledikant: Uiterst comfortabel slaapsysteem met een bijzondere goede ligcomfort. Dit komt door de dubbele laag vering. Dankzij de open verenstructuur zorgen boxsprings voor een goede luchtcirculatie en ventilatie. In principe geschikt voor alle soorten slapers dankzij de ruime keuze uit bedbodems, matrassen en toppers. Dankzij de hoogte van de boxspring is het eenvoudig om in en uit te stappen. Dit is vooral handig voor mensen met fysieke ongemakken. Geheel naar wens samenstellen keuze uit losse bedbodem, matras, hoofdbord en topper. Luxueuze uitstraling en daarmee een goede aanwinst voor de slaapkamer. 

Voordelen van een Ledikant

Meerdere factoren beïnvloeden de keuze voor één van de twee varianten. De lengte, gewicht, leeftijd en slaaphouding, maar ook andere eigenschappen. Heb je het al gauw warm en zweet je veel in bed? Of heb je te maken met overgevoelige of pijnlijke gewrichten? Door de juiste keuze, geniet je elke nacht van een verbeterde nachtrust. Laat je daarom goed informeren over welk bed bij jou en jouw persoonlijke kenmerken past. De voordelen van een ledikant: Meestal goedkoper dan een boxspring, eenvoudiger te reinigen, minder massieve aanblik van het bed.    

Welke vragen kan u verwachten:

- Op wat voor bed slaapt ik nu?
- Op wat voor matras slaapt ik nu?
- Wat voor slaapsysteem heb ik nu?
- Heb ik het snel warm of koud?
- Transpireert ik weinig, gemiddeld of veel?
- Wat is mijn favoriete slaaphouding?
- Heb ik last van lichamelijke klachten?
- Heb ik last van allergieën?
- Wat zijn de maten van mijn slaapkamer?
- Wil ik een vlakke of elektrische boxspring?

Op deze pagina vindt u:

 • Aanbevolen producten
 • Bedden
 • Ledikanten
 • Eenpersoonsbedden
 • Tweepersoonsbedden
 • Goedkope bedden
 • Boxspring of ledikant
 • Voordelen van een boxspring
 • Voordelen van een ledikant