Beddenwinkel Den Bosch

Beddenzaak in hartje Brabant

Q-Bed de 5 sterrenspecialist is al ruim 30 jaar een begrip als beddenwinkel in regio Den Bosch, met een uitstekend gevoel voor gezond en ergonomisch verantwoord slapen. Een goede en gezonde nachtrust staat bij Q-Bed dan ook centraal. U vindt bij Q-Bed Den Bosch de nieuwste ontwikkelingen op slaapgebied van gerenommeerde merken. Daarnaast hebben wij ook een prachtige collectie bedtextiel. De montage van ieder slaapsysteem wordt uitsluitend door eigen monteurs gedaan. Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen als het gaat om slaapcomfort en de voorkeur van slaaphouding. Onze beddenspecialisten in onze showroom geven u een betrouwbaar en persoonlijk advies. Alles draait bij beddenwinkel Q-Bed in regio Den Bosch om gedegen vakkennis, service en een eerlijk advies.

Beddenzaak met ruim 30 jaar ervaring​

Door de ruim 30 jaar ervaring en een uitgekiend assortiment is Q-Bed in staat om iedereen die een kwalitatief goed slaapsysteem zoekt te voorzien van een ergonomisch verantwoord en comfortabel bed. Beddenwinkel Q-Bed Den Bosch is uw partner in de zoektocht naar het ultieme slaapcomfort. Bij Q-Bed de beddenspecialist horen ze het vaak van tevreden klanten. Ze hebben echt nog nooit zo rustig en goed geslapen na de aanschaf hun nieuw matras of bed. Bent u benieuwd wat beddenwinkel Q-Bed Den Bosch voor u kan betekenen? Kom dan eens langs in onze showroom. En komen de reguliere openingstijden u niet uit, dan is het ook mogelijk een afspraak te maken buiten openingstijden. Belt u dan even op voor een afspraak of neem contact op via onze website en wij zorgen ervoor dat u in alle rust onze producten kan bekijken.

Alles voor ultiem slaapcomfort

Boxsprings

Boxsprings

Vanaf €1298

Bedden

Bedden

Vanaf €415

Bedbodems

Bedbodems

Vanaf €295

Matrassen

Matrassen

Vanaf €495

Toppers

Toppers

Vanaf €164

Beddengoed

Beddengoed

Vanaf €49

Boxspring en bedden Den Bosch

Een boxspring-combinatie bestaat uit drie hoofdonderdelen: het onderstel, het matras en het topmatras. De boxspring op poten is een bak, gevuld met veren. Vervolgens ligt daarop een dik matras en een topmatras voor extra comfort. Uiteraard kan een combinatie worden uitgebreid met nachtkastjes, bedtextiel, een voetenbank en meer wanneer u een boxspring in Den Bosch bij beddenwinkel Q-Bed wilt aanschaffen. Wij geven u graag advies om gezamenlijk een combinatie samen te stellen die past bij uw slaapgedrag. Kom direct langs in de winkel en ontvang advies op maat. Eén van de belangrijkste onderdelen van een bed is het matras. Voor de allerbeste matrassen van Den Bosch en omstreken kunt u direct terecht bij beddenwinkel Q-Bed. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment en vinden altijd een geschikt matras. Matrassen in Den Bosch van beddenwinkel Q-Bed biedt u jaren slaapgemak tegen een scherpe prijs. Wanneer u matrassen in Den Bosch wilt kopen is het verstandig om te profiteren van de kennis van echte specialisten.

Waarom Q-Bed Den Bosch?

Wij hebben bij beddenwinkel Q-Bed ruim 30 jaar ervaring in bedden en matrassen en maken graag gebruik van deze kennis om samen me u op zoek te gaan naar een nieuw matras. Bij de zoektocht naar matrassen in Den Bosch helpen wij u met de keuze uit de verschillende types. Wilt u een kern van schuim of van veren, welke type veren en hoeveel veren wilt u? Het zijn allemaal vragen die u krijg voorgeschoteld en waar wij graag advies voor geven. Breng een bezoek aan onze winkel en ga op zoek naar een nieuwe en comfortabel matras in Den Bosch bij beddenwinkel Q-Bed. Voor meer informatie over bedden, matrassen en boxsprings in Den Bosch bent u van harte welkom in onze winkel. Ook kunt u contact opnemen middels het contactformulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Bovenal bieden wij u graag persoonlijk advies op maat. Ga snel bij beddenwinkel Q-Bed op zoek naar het bed van uw dromen!

Route naar beddenwinkel Den Bosch​

Ons ruime assortiment topmerken kunt u eenvoudig online bekijken en bestellen. U stelt op zeer eenvoudige wijze uw slaapkamer zelf samen in onze webshop en laat deze gratis thuis bezorgen. In onze webshop hanteren wij dezelfde scherpe prijzen als in onze showroom. Komt u daarom eens langs in onze beddenwinkel Den Bosch voor een gratis slaaptest of deskundig advies.