Betalen

Wilt u een bestelling plaatsen of betalen? Beddenspeciaalzaak Q-Bed biedt diverse betaalmogelijkheden aan om uw nieuw aangeschafte artikel(en) af te rekenen. Wanneer u een aankoop doet in onze winkel, kunt u het bedrag betalen per pin of contant. Helaas is het niet mogelijk om bij levering of in onze showroom met Master Creditcard of Visa Creditcard te betalen.

Afterpay

Met een digitale acceptgiro jouw online bestelling achteraf betalen via AfterPay. Voor betaling via AfterPay brengen wij geen kosten in rekening. AfterPay voert voor Q-Bed BV het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties en e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je eventueel betalen met een andere betaalmethode. Met vragen kun je contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

PayPal

PayPal is een van de grootste beveiligde online-betaalservice ter wereld en wordt o.a. veel gebruikt door Marktplaats.nl. Het voordeel van betalen via PayPal is dat wanneer je een bestelling niet ontvangen hebt, het aanschafbedrag automatisch kunt laten terugstorten op jouw rekening. Via PayPal kan je vanaf je eigen privé online PayPal rekening of met je eigen creditcard betalen. De voordelen van PayPal en Creditcard betalen is dat dit gaat via een SSL-Beveiligde server. Je creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Het gebruik van PayPal is bij beddenwinkel Q-Bed geheel gratis.

iDeal

iDeal is de meest bekende betaaloptie in Nederland. Met iDeal kun je via alle bekende banken online betalingen plaatsen. Heb je toegang tot internetbankieren bij ING, SNS Bank, Friesland Bank, ABN-AMRO Bank, SNS Regio Bank, Fortis Bank, Rabobank, ASN Bank of de Triodos Bank? Dan kan je zonder speciale software gebruikmaken van iDeal, de makkelijkste en veiligste manier van betalen op internet. De voordelen van iDeal zijn dat je gratis, snel, simpel en veilig online betaald via je eigen bank. Met iDeal kun je betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN-AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Creditcard

Het is ook mogelijk om te betalen met jouw MasterCard of Visa. Jouw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Wanneer je gebruik maakt van de optie betalen via Mastercard of Visa dan wordt er een creditcardnummer (de 16-cijferige combinatie op de voorkant van jouw kaart) en een CVC-code (de laatste 3 cijfers op de achterkant van jouw creditcard) gevraagd.

Rembours

Wanneer je via onze webshop kiest voor betaling bij levering dan kun je het totaalbedrag per pin betalen of contant voldoen aan onze bezorgers. Bij betaling per pin dien je rekening te houden met de limiet van je bankrekening. Deze is door veel banken standaard gemaximaliseerd op € 2500,-. Wil je een bedrag pinnen dat hoger is, neem dan contact op met je bank om dit limiet tijdelijk te verhogen.

Bancontact

Bancontact Mister Cash is de meest bekende betaaloptie in België. Met Bancontact Mister Cash kan je via alle bekende banken online betalingen plaatsen. Heb je toegang tot internetbankieren bij KBC, Dexia, Fortis Bank, Fintro Bank, Axa Bank, CBC Bank, VDK Spaarbank of de ING Bank? Dan kan je zonder speciale software gebruikmaken van Bancontact Mister Cash, de makkelijkste en veilige manier van betalen op internet.

Klarna

Met een digitale acceptgiro jouw online bestelling achteraf betalen via Klarna. Voor betaling via Klarna brengen wij geen kosten in rekening. Klarna voert voor Q-Bed BV het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. Met de Klarna App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Klarna kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Klarna houdt je op de hoogte via pushnotificaties en e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je eventueel betalen met een andere betaalmethode. Met vragen kun je contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website.