Elektrische boxsprings. Waarom? We weten al heel lang dat een boxspring erg comfortabel ligt. Maar wat als u graag in bed televisie kijkt of een boek wilt lezen? Hoe ideaal is het dan om uw hoofdeinde een stukje omhoog te zetten? Deze houding zorgt ervoor dat uw gemakkelijker uw boek leest of uw aandacht op de televisie kunt richten, zonder hier rug- of nekklachten van te krijgen. Elektrische boxsprings zijn ook ideaal bij rugklachten? Door uw voeteneind een stukje omhoog te verstellen, wordt de spanning op de spieren van uw onderrug en op de rugwervels verlicht. Hierdoor slaapt u lekkerder én is de kans groot dat uw rugklachten ook overdag minder zijn of zelfs helemaal zullen afnemen.

Meer over Elektrisch Boxsprings

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

De combinatie van de verende boxspring en het verende matras geeft een optimale ondersteuning aan het lichaam en een comfortabel ligcomfort. Optioneel is een boxspring ook verkrijgbaar in een elektrisch uitvoering. Ideaal voor die gebruikers die graag lezen, tv-kijken of ontbijten in bed. De hoogte van een boxspringcombinatie is gelijk op een prettige hoogte zonder gelijk oubollig over te komen. Vaak is een boxspring dan ook een stuk hoger dan een gewoon ledikant met bedbodem en matras.

De hoogte zorgt voor een prettige in- en uitstap in bed, fijne werkhoogte tijdens het verschonen en ook een aangename hoogte om te slapen. Door de enorme keuzemogelijkheden op gebied van design, kleur en materiaal (stof, leer en houtdetails) is de boxspring zeer goed aan te passen aan je slaapkamer interieur of woonstijl. Zowel de temperatuur als de ventilatie van de boxspring is erg goed. De boxspring bestaat als het waren uit een open constructie van veren. Na 10 jaar is het verstandig de matrassen eens te vervangen. De boxspring zelf haalt 25 jaar met gemak.

Alle 16 resultaten