Over de beddenspecialist

Ons verhaal

Wij begeleiden u in uw zoektocht naar het beste bed

Met een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel zijn wij volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed. Wij vertel u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Kortom wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen. Door onze jarenlange expertise op het gebied van slaapcomfort weten wij precies wat er nodig is om voor u het beste bed samen te stellen. 

30+ jaar ervaring

1200+ blije klanten

534 unieke bedden

Ons team

Als klant stelt u hoge eisen aan uw nachtrust. Dat begrijpen wij bij beddenspeciaalzaak Q-Bed heel goed. Ons deskundig team bestaat dan ook uit mensen die al jaren in het vak zitten. Zij zijn toegewijd om uw wensen en klachten om te zetten in een persoonlijk en passend advies. Daardoor krijgt u het matras of bed wat perfect past bij uw wensen en natuurlijk uw budget. Het zal u dan ook niet verbazen dat we veel tevreden klanten hebben gekregen in de loop der jaren.

Michel (Eigenaar)

Ik ben in 1987 gestart met Q-Bed. Nu 30 jaar verder mag ik met trots zeggen dat Q-Bed uitgegroeid is tot een welbekende bedden-speciaalzaak. Om met mijn team te werken is een vreugde, elke dag weer.

Emanuel (Beddenspecialist)

Voordat Emanuel als slaapspecialist bij Q-Bed starte, was hij jarenlang bedrijfsleider van een speciaalzaak in NL en DE. Omdat Emanuel zich nog meer wilde specialiseren op het gebied van echt maatwerk slapen heeft hij de overstap naar Q-Bed gemaakt.

Sergio (Monteur)

Sergio is onmisbaar voor beddenspeciaalzaak Q-Bed. Hij zorgt ervoor dat alle slaapartikelen worden geleverd, geplaatst én gemonteerd. Klantvriendelijk en luisteren naar uw wensen dat is zijn motto.

Francois (Beddenspecialist)

Francois is al jaren lang de allround medewerker bij Q-Bed. Zijn enorme technische kennis van de bedden, matrassen en boxsprings maken van hem een ideale monteur. 15 jaar geleden zou hij maar een paar maanden bij Q-bed komen werken. Maar hij is er nog steeds.”

Onze service

Top kwaliteit bedden krijgt u ook bij andere beddenzaken, maar zo’n goede service als bij Q-bed vindt u nergens anders!

Producten in bruikleen

Wij vinden het belangrijk dat u altijd goed slaapt. Daarom kun u bij ons tijdelijk een bedbodem lenen als deze later wordt geleverd of testen welk kussen nou beter slaapt.

Haal- en brengservice

Bent u slecht ter been of heeft u geen vervoer om naar onze winkel te komen? Wij komen graag bij u thuis om u te adviseren of kunnen u ophalen en thuisbrengen als dat nodig is.

Advies en slaapmeting

Met behulp van onze gratis slaaptest wordt uw slaap-DNA vastgesteld en kunnen onze deskundige slaapspecialisten het perfecte bed voor u vinden.

Ook op afspraak

Komt het niet uit om tijdens onze winkeltijden langs te komen. Op afspraak kunt u ook buiten openingstijden langskomen om onze bedden te bekijken.

Bedden, Boxsprings en Matrassen van topkwaliteit

Bij Q-Bed vindt u een ruim aanbod bedden en  van o.a. Auping, Avek en Carpe Diem. 

Showroom

Kom langs in Vught

Onze showroom is erop ingericht u altijd een uitgebreid aanbod te bieden. Samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen wat voor u het beste bed is.

Winkel Showroom Foto 2
Winkel Showroom Foto 1

Wat zeggen onze klanten over ons?