Deze pagina gaat over ons: “Beddenspeciaalzaak Q-Bed” een beddenzaak met verstand van slapen en jarenlange kennis en ervaring. Als specialisten adviseren wij u graag en dit onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Met een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel zijn wij volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed. Wij vertel u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Kortom wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen. Iedereen is uniek. En elke persoon heeft dan ook unieke wensen als het gaat om slaapcomfort en gebruiksgemak. Wij weet dit maar al te goed en denkt dan ook graag met u mee. Door onze jarenlange expertise op het gebied van slaapcomfort weten wij precies wat er nodig is om voor u het beste bed samen te stellen. Onze showroom is erop ingericht u altijd een uitgebreid aanbod te bieden. Samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen wat voor u het beste bed is.

Ons deskundig team

Als klant stelt u hoge eisen aan uw nachtrust. Dat begrijpen wij bij beddenspeciaalzaak Q-Bed heel goed. Ons deskundig team bestaat dan ook uit mensen die al jaren in het vak zitten. Zij zijn toegewijd en toegerust om uw wensen en klachten om te zetten in een persoonlijk en passend advies. Daardoor krijgt u het matras of bed wat perfect past bij uw wensen/klachten en natuurlijk uw budget. Het zal u dan ook niet verbazen dat we veel tevreden klanten hebben gekregen in de loop der jaren. Ons team is als volgt samengesteld.

Michel (Eigenaar)

Ik ben in 1987 gestart met Q-Bed. Nu 30 jaar verder mag ik met trots zeggen dat Q-Bed uitgegroeid is tot een welbekende beddenspeciaalzaak. Hier ben ik dan ook zeer blij mee. Om met mijn team te werken is een vreugde elke dag weer. Zeker zo mooi vind ik het adviseren van klanten met het doel hen beter te laten slapen. Wanneer ik later hoor dat de klant echt beter slaapt dan is mijn dag weer goed. Wij werken als een hecht team samen. Allemaal zijn wij gericht op het optimaal bedienen van onze klanten. Zo is er een team ontstaan dat slagvaardig en saamhorig de klant centraal stelt.

Emanuel (Beddenspecialist)

Voordat Emanuel als slaapspecialist bij Q-Bed starte, was hij reeds jarenlang bedrijfsleider van een beddenspeciaalzaak gevestigd in Nederland en Duitsland. Net als bij ons was dit een exclusieve winkel waarin veel bekende topmerken vertegenwoordigd waren. Denk hierbij aan Auping, Avek, Ergosleep, Tempur en de bekende Scandinavische slaapsystemen, zoals Hästens, Jensen en Carpe Diem. Omdat Emanuel zich nog meer wilde specialiseren op het gebied van echt maatwerk slapen heeft hij enkele jaren geleden gekozen om de overstap te maken naar beddenspeciaalzaak Q-Bed.

Francois (Waterbeddenspecialist)

Francois is al jaren lang de allround medewerker bij beddenspeciaalzaak Q-Bed. Zijn enorme technische kennis van de bedden, matrassen en boxsprings maken van hem een ideale collega en monteur. Deskundig en zorgvuldig worden onder zijn leiding de bedden geplaatst. Zijn kennis maakt hem ook tot een uitstekende adviseur bij de aankoop van uw nieuw bed of matras. “Vroeger was ik bezorger bij een supermarkten. Toen ik eruit moest vanwege een reorganisatie, zou ik een paar maanden hier komen werken. Dat is nu ruim 15 jaar geleden en ik ben er nog steeds.”

Sergio (Monteur)

Sergio is onmisbaar voor beddenspeciaalzaak Q-Bed. Hij zorgt ervoor dat alle slaapartikelen worden geleverd, geplaatst én gemonteerd. Klantvriendelijk en luisteren naar uw wensen dat is zijn motto. Bovendien werkt hij zeer secuur en zorgd hij ervoor dat u binnen no time in uw nieuwe slaapcombinatie kunt slapen. “Het leuke aan mijn werk is dat ik het hele traject meeloop bij beddenspeciaalzaak Q-Bed. Ik adviseer in de showroom en daarna mag ik de uitgezochte combinatie thuis bezorgen en monteren. Ik merk dat mensen dit prettig vinden.”

Test kussens en leen matrassen

Het kan zijn dat u snel op uw nieuwe matras wilt slapen, maar dat uw bedbodem pas later wordt geleverd. Om die periode te overbruggen kunnen wij u tijdelijk een bodem in bruikleen verstrekken. Zodat u met uw nieuwe matras op onze bruikleenspiraal in ieder geval al lekkerder dan voorheen kunt slapen. Wij geven u tevens de mogelijkheid tot het uitproberen van allerlei soorten hoofdkussens, hiervoor hebben we test kussens liggen waarbij we de kans dat u straks een miskoop doet wegnemen. Vooraf aan de keuze van een test kussen zullen we u zo goed als mogelijk begeleiden en adviseren in welk test kussen voor u mogelijk geschikt zou kunnen zijn. U bent dan ook van harte welkom in onze winkel om een test kussen op te halen. Wij overleggen met u wat voor u een adequate oplossing zou kunnen zijn met betrekking tot nek- of schouderklachten. Overigens is voor een aantal lichamelijke klachten niet altijd het hoofdkussen als schuldige aan te wijzen, ook hierin kunt u een duidelijk advies van ons verwachten. Middels een Slaap-DNA meting zijn we in staat uw slaap profile nauwkeurig in kaart te brengen zodat we alle factoren die kunnen bijdragen tot een goede nachtrust erbij hebben betrokken.

Haal- en Brengservice

Wenst u een advies van ons over een matras, bed of nieuwe slaapkamer, hetzij bij u thuis of in de winkel maar bent u mogelijkerwijs slecht ter been, heeft u geen vervoer of mensen om u heen die in de gelegenheid zijn u naar onze winkel te kunnen begeleiden? Wij bieden u dan de mogelijkheid om u op afspraak thuis op te halen en weer terug naar huis te brengen, deze unieke haal- en brengservice voeren we graag voor u uit. Wij komen graag bij u thuis om u te adviseren of kunnen u ophalen en thuisbrengen als dat nodig is. Neemt u in dit geval contact met ons op.

Ook op afspraak

Heeft u een drukke baan of komt het tijdens onze winkeltijden (openingstijden) niet uit om u goed te laten voorlichten over een matras of nieuw bed? Dan doen wij onze winkel, op afspraak, voor u open buiten de winkeltijden waardoor we u in alle rust dan van advies kunnen voorzien. We vragen u dan dus wel van tevoren een afspraak met ons te maken. Neem hiervoor contact met ons op, ons telefoonnummer is 073-6133761 of emailadres info@qbed.nl.