Matrassen hebben ten eerste de rol u te voorzien van een beter slaapcomfort. Het juiste matras in combinatie met een bedbodem vormen samen de perfecte basis voor uw ideale slaapsysteem. Verder bieden wij u een zeer uitgebreid en divers aanbod aan matrassen. Een goede nachtrust staat of valt met het juiste matras. Naast onze ruime collectie bedden voldoen ook onze matrassen aan alle kwaliteitseisen en zullen bijdragen aan een betere nachtrust. Onze merken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen van bijvoorbeeld kwaliteiten, maten, hardheden en kernen. De kern is een van de belangrijkste onderdelen van een matras. Welke kern u ook kiest, belangrijk is dat de matras uw lichaam goed ondersteunt tijdens de nachtrust. Onze adviseurs helpen u graag en staan klaar voor al uw specifieke vragen over de diverse verschillende merken.

Meer over Matrassen

Auping Matrassen

Auping is wellicht het meest bekende matrassenmerk in Nederland. Het bedrijf stamt uit de 19e eeuw en mag zichzelf bovendien hofleverancier noemen. Auping werkt nauw samen met wetenschappers en ontwerpers om tot de beste producten te komen. Grote bekendheid heeft de onderneming verworven met de spiraalbodem en het bedmodel Auronde. Dit bed is uitgegroeid tot een klassieker waarvan al meer dan 1 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Avek Matrassen

Avek staat voor een comfortabel en uitstekend ventilerend matras. Door de toepassing van exclusieve materialen zoals bijvoorbeeld: OptiFoam HR, Climalatex en Talalay latex geniet u van een optimaal bedklimaat. Het hart van de Avek matrassen wordt gevormd door een riante kern van hoogwaardige, thermisch geharde veren. Een Avek matras is opgebouwd uit honderden per stuk verpakte veren, welke onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Omdat de veren in comfortzones zijn ingedeeld, krijgt elk deel van uw lichaam de ondersteuning die het nodig heeft, zodat uw wervelkolom en uw spieren maximaal ontlast worden.

Ergosleep Matrassen

Een Ergosleep matras verschilt van een conventionele matras door de manier waarop zij het lichaamsgewicht opvangen en de druk verdelen. Elke matraskern heeft een aantal gedifferentieerde comfortzones. Zo kan het lichaam wegzakken waar nodig, terwijl het op andere plaatsen meer steun krijgt. In de SLAAP-DNA Belevingsstudio van Ergosleep krijgt u persoonlijk slaapadvies en kan u het belang van een correcte ondersteuning zelf ondervinden.

Tempur Matrassen

Niemand is hetzelfde. We verschillen allemaal in lichaamsvorm, gewicht en smaak. En ook slapen we allemaal verschillend. Het investeren van tijd in het vinden van een matras dat u, iedere nacht weer, de beste nachtrust biedt en dat u niet wilt verlaten, is het zeker waard. Tempur matrassen assortiment bestaat uit 4 soorten matrassen, elk met een uniek gevoel. U kiest tussen een zachter gevoel, een steviger gevoel, een mediumgevoel of een gevoel van makkelijker bewegen.

Alle 11 resultaten