Relaxfauteuils

Relaxfauteuils worden nog dikwijls geassocieerd met mensen op hoge leeftijd. Geheel onterecht want relaxstoelen bieden iedereen, jong en oud, pure ontspanning. Heb je bijvoorbeeld na een drukke werkdag je kind(eren) net naar bed gebracht en wil je even tijd voor jezelf alleen? Niets is dan lekkerder om heerlijk met een tijdschrift, boek of tv-kijkend ontspannen bij te komen in je relaxfauteuil. Bovendien valt er bij ons ook qua looks van de ontspanningsstoel genoeg te kiezen: van trendy tot klassiek, wij verzekeren je van je ideale relaxfauteuil.

Filters

Toont alle 21 resultaten

Materiaalsoorten en diverse kleuren

Onze relaxstoelen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en kleuren. Met onze stoelen creëer je de perfecte combinatie in je leefruimte: een hoog comfortgehalte met een schitterende look. Zo kun je relaxfauteuils van Releazz geheel naar eigen smaak samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een stoffenvariant in blauwkleur voor je moderne interieur of een roodgekleurde ledervariant als je een echte eyecatcher aan je interieur wilt toevoegen. Ook de kleur- en materiaalsamenstelling van de stoelpoten kun je zelf kiezen. Liever de vintage look? Met relaxzetel van De Toekomst haal je echt iets bijzonders in huis en deze stoel past bovendien in ieders budget.

Ontspannen in een relaxfauteuil

Gaat het je vooral om de functionaliteit van relaxstoelen? Overweeg dan het kwalitatief hoogstaande stoelmerk Hjort Knudsen. Hoewel ook de Hjort Knudsen-stoelen in verschillende prachtige designvormen komen, staat Hjort Knudsen vooral bekend om het absolute comfort met een hoofdletter C. Bovendien kun je met diverse Hjort Knudsen relaxfauteuils zelf de mate van gemak in de relaxfunctie kiezen. Zo is er de mogelijkheid voor een handmatige bediening van de relaxstanden of een elektrische bediening.

Eerst uitproberen?

Twijfel je nog of een relaxfauteuil nu echt iets voor je is, kom dan naar onze showroom. Hier kun je een grote diversiteit aan relaxfauteuils uitproberen. Daarbij geven onze vakkundige medewerkers je graag advies over alle relaxfauteuils die passen binnen jouw interieur.