Hjort Knudsen

Filters

Toont alle 13 resultaten

Het merk Hjort Knudsen is een begrip in prijs- en kwaliteitsverhouding en een van de grootste Scandinavische fabrikanten van gestoffeerde meubels. Doordat wij een laagste prijsgarantie hanteren betaalt u dus nooit teveel voor uw verstelbare stoel met relax functies.

Hjort Knudsen relaxfauteuils tegen de beste prijs en kwaliteit

Hjort Knudsen relaxfauteuils moeten jarenlang mee gaan zodat u kwaliteit krijgt voor uw geld. Dit uitgangspunt vormt de basis voor het ontwerp en de keuze in materialen. Zo bevatten de meeste fauteuils visco elastisch koudschuim in de zitting, rug en armleuningen. De frames bestaan uit Nosag veren met sterk elastische singles in de rug en de onderdelen van het frame zijn gemaakt van massief hout of berken multiplex. De relaxfauteuils worden getest via grondige controles en productkwaliteit wordt gewaarborgd. Transport gebeurt met eigen vrachtwagens om garant te staan voor een zorgvuldige aflevering.

Hjort Knudsen relaxfauteuils zitergonomie en stijlen

De verstelbare relaxstoelen van Hjord Knudsen verschillen niet alleen in hoogte en breedte maar ook in zitdiepte. Hjort Knudsen fauteuils zijn beschikbaar in drie zitmaten met een handmatige of elektrische bediening. Tevens worden er fauteuils aangeboden die kunnen worden uitgerust met lift- of met een sta-op functie. Zo krijgt u ondersteuning bij het gaan zitten of het opstaan.

Zelf een Hjort Knudsen fauteuils samenstellen

Verliefd op die ene stoel maar u heeft liever een andere rug of armleuning? Bij veel Hjort Knudsen modellen kunt u spelen met deze variaties en uw verstelbare fauteuil zelf samenstellen. Ons gespecialiseerde team is vertrouwd met alle verschillende mogelijkheden van een Hjort Knudsen fauteuil en wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Benieuwd? Neem een kijkje op onze website. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor andere topmerken waaronder De Toekomst en Releazz maar ook voor, al dan niet, draaibare sta op stoelen of andersoortige relaxfauteuils. Bij een verstelbare stoel vinden zowel uw lichaam als geest het ultieme zitcomfort en ontspanning.