De Toekomst

Filters

Toont alle 7 resultaten

De collectie fauteuils en stoelen van De Toekomst bestaat uit diverse modellen, van modern tot klassiek. Je hebt keuze uit verschillende maatvoeringen, uitvoeringen en kleuren. De Toekomst staat het meest bekend om haar comfortabele relaxfauteuils. Ze geven een optimale ondersteuning voor nek, hoofd en onderrug. Daarnaast zijn ze geheel naar eigen wens samen te stellen.

Heerlijk relaxen met de relaxfauteuils van De Toekomst

Na een lange dag werken, is het heerlijk om te kunnen relaxen in een comfortabel relaxfauteuil. Dit kan met de relaxfauteuils van De Toekomst. De relaxfauteuils zijn onder te verdelen in een aantal modellijnen. Elk model heeft zo zijn eigen eigenschappen. Ga bijvoorbeeld voor de innovatieve en oogstrelende relaxfauteuil van de Marcon serie. Deze relaxfauteuil is voorzien van drie motoren waarbij de voetenbank, rugleuning en de zitting kantelt. Er zit een ‘hart-balans’ in die ervoor zorgt dat jouw voeten en hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Je hart wordt hierdoor minder belast en dat is voor veel mensen pas echt rustgevend. De meeste modellen kunnen ook worden geleverd met een sta-op functie. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker kunt opstaan, doordat de maximale valling van de zitting minder ver is. De modellen zijn leverbaar in diverse kleuren in zowel stof als leder. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende voeten en maten.

Ontdek de collectie van De Toekomst

De modellen van De Toekomst verschillen in diverse opzichten van elkaar. Zo zijn sommige modellen alleen manueel verstelbaar. Hierbij wordt de rug versteld door middel van een gasveer. Daarnaast heb je modellen die elektrisch verstelbaar zijn door middel van één of twee motoren. Bij een relaxfauteuil met twee motoren kun je rug en voetensteun onafhankelijk van elkaar bedienen. Bij het ene model zit het bedieningspaneel aan de binnenkant van de arm en bij het andere model zit het aan de zijkant van de fauteuil. Je kunt ook kiezen voor een relaxfauteuil met drie motoren. Tot slot zijn er ook modellen leverbaar met een opblaasbare lendensteun, sta-op functie en een topswing. Een opblaasbare lendensteun kun je door middel van een pompje oppompen, zodat je onderrug meer druk krijgt. Wanneer je kiest voor een topswing, dan kun je het bovenste deel van de rugleuning handmatig naar achteren en naar voren verstellen. Hierdoor wordt je hoofd in elke positie comfortabel ondersteund.

Kom even bij ons langs voor deskundig advies

Wanneer je van plan bent om fauteuil of relaxfauteuil van De Toekomst aan te schaffen, kun je het beste even bij ons langs komen in de winkel. In onze showroom kun je diverse relaxfauteuils bekijken én testen. Het is belangrijk dat de relaxfauteuil goed bij je lichaam past, zodat de stoel jou optimale ondersteuning kan bieden. Onze medewerkers kunnen jou hierbij helpen en deskundig zitadvies op maat geven. Het is tenslotte een belangrijke aankoop.