Releazz

Filters

Enig resultaat

Comfortabel tot rust komen is elke dag opnieuw een terugkerende basisbehoefte. Weer opgefrist kunt u alles weer aan, opgeladen met hernieuwde energie. Releazz relaxfauteuils maken dit mogelijk. Onze specialisten zijn bekend met alle aanpassingsmogelijkheden.

Comfortabele stoelen en fauteuils voor lange en kleine mensen

Stoelen voor afwijkende lengtes, is dat mogelijk? Het is een van de veel gestelde vragen. Wij kunnen u gerust stellen. Of u nu een lang of klein persoon bent, de meeste merken die wij aanbieden kunnen worden afgestemd op uw lichaamslengte, lichaamsgewicht, lichaamsklachten maar natuurlijk ook gewoon naar eigen, persoonlijke smaak. En bij het merk Releazz is dit niet anders. In elke fauteuil van Releazz is opnieuw te merken, dat uw zitondersteuning en comfort op de eerste plaats staan.

Innovatief tot aan massage- en luxe verwarming

Releazz maakt haar motto ‘Seats you with energy’ helemaal waar. Dat nemen en doen ze dan ook letterlijk. Aan al het mogelijke zitcomfort is gedacht. U kunt hierbij denken aan wellness stoelen, compleet met een massagesysteem of verwarming. Ook zijn er diverse andere luxe uitrustingen mogelijk waardoor er diverse uitvoeringen van deze verstelbare stoel verkrijgbaar zijn.

Releazz stoelen zelf samenstellen?

Benieuwd naar de gedroomde Releazz fauteuil zoals u die voor ogen hebt? Ons deskundige team is volledig thuis in alle comfort uitrustingen die Releazz relaxzetels en sta-op stoelen u kan bieden. Graag helpen wij u mee, de juiste keuze te maken. Ook nieuwsgierig geworden naar andere merken uit onze collectie? Neem dan ook eens een kijkje bij de De Toekomst of Hjort-Knudsen collectie. Graag zelf testen? U bent van harte welkom in onze showroom. Hier presenteren wij een zorgvuldig gekozen selectie en vertellen wij u graag meer over wat er allemaal mogelijk is met fauteuils uit de Releazz collectie