• Gratis bezorging én montage​
  • 90 dagen omruilgarantie
  • Beoordeeld met een 9.8
  • Showroom in hartje Brabant
Geen producten in je winkelmand

North Beds

Filters

Enige resultaat

North Beds heeft verschillende bed modellen in verschillende kwaliteiten en maten. Hun modellen zijn stijlvol ontworpen en worden bovendien geleverd met veel verschillende textielopties. Al hun bed modellen zijn uitgerust met een unieke Active Zone-systeem. Een AZ-systeem neemt de vorm van uw lichaam aan om u optimaal comfort te bieden welke geschikt is voor bijvoorbeeld uw slaaphouding. Welke slaaphouding dan ook.

Slaap goed in een bed van North Beds

Op alle North bedden zit 25 jaar garantie op frame- en veerbreuk, evenals een totale garantie van 5 jaar. De North bedden collectie is ook gecertificeerd volgens de Oeko-tex® standard. Dat wil zeggen garanderen geen enkele vorm van allergene of schadelijke chemicaliën in een North product.

North Beds in de branche dateert al meer dan 20 jaar

De ervaring van North Beds in de branche dateert al meer dan 20 jaar. Hun motivatie is om nieuwe kennis op te doen van onder andere materialen, technologieën en slaappatronen. Dit doet North immers om u het beste op het gebied van slaapcomfort te bieden. Parallel hieraan werken zij om ervoor te zorgen dat hun producten prijsvriendelijk zijn zonder ooit afbreuk te doen aan kwaliteit of comfort. Na aanvankelijk een lange periode testen, uitproberen en het selecteren van materialen, kunnen zij vandaag met trots zeggen dat North Beds de beste is wat betreft slaapcomfort in combinatie met kwaliteit.

North Beds matrassen worden in Litouwen vervaardigd

North Beds matrassen worden in Litouwen vervaardigd in een nieuwe, moderne fabriek die aan strenge milieu- en kwaliteitsnormen voldoet. Zij zorgen ervoor dat hun producten voldoen aan de Scandinavische normen van hoge kwaliteit door voortdurende tests uit te voeren in het testlaboratorium van de fabriek en in erkende, onbevooroordeelde testlaboratoria. Zij doen dit allemaal om hun klanten de kwaliteit en veiligheid te bieden die essentieel zijn bij het investeren in een goed matras.

Nort bedden en boxsprings zijn leverbaar in vier formaten

De Nort bedden en boxsprings zijn leverbaar in vier formaten. U kunt het bed uitvoeren in vier verschillende stofkleuren. Voor het matras heeft u de keuze uit drie stevigheidsniveaus bijvoorbeeld soft, medium en firm. De juiste hardheid matras wordt gekozen op grond van lichaamsbouw. Om die reden is het ook altijd wijselijk onze showroom te bezoeken. Immers wilt u wel zeker zijn van de juiste keuze. Het topmatras is verkrijgbaar in de varianten Comfort Latex en Exclusive Latex. Beide zijn deze bedekt met een duurzaam stretcht materiaal. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte North boxspring samen te stellen.