Over ons

Deze pagina gaat over ons: “Beddenspeciaalzaak Q-Bed” een beddenspeciaalzaak met verstand van slapen en jarenlange kennis en ervaring. Als specialist adviseren wij u graag, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Met een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen, kussens en accessoires zijn wij volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed. Wij vertel u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Kortom wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen. Iedereen is uniek. En elke persoon heeft dan ook unieke wensen als het gaat om slaapcomfort en gebruiksgemak. Het personeel van beddenspeciaalzaak Q-Bed weet dit maar al te goed en denkt dan ook graag met u mee. Door onze jarenlange expertise op het gebied van slaapcomfort weten wij precies wat er nodig is om voor u het beste bed samen te stellen. De showroom van onze beddenwinkel is erop gericht u altijd een uitgebreid aanbod te bieden. Samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen wat voor u het beste bed is.

Maak kennis met ons deskundig team

Als klant stelt u hoge eisen aan uw nachtrust. Dat begrijpen wij bij beddenspeciaalzaak Q-Bed heel goed. Ons deskundig team bestaat dan ook uit mensen die al jaren in het vak zitten. Zij zijn toegewijd en toegerust om uw wensen en klachten om te zetten in een persoonlijk en passend advies. Daardoor krijgt u het matras of bed wat perfect past bij uw wensen/klachten en uw budget. Het zal u dan ook niet verbazen dat we veel tevreden klanten hebben gekregen in de loop der jaren. Ons team is als volgt samengesteld (op de foto boven van links naar rechts): Sergio (Monteurs) onmisbaar voor bij beddenspeciaalzaak Q-Bed. Sergio zorgt ervoor dat alle slaapartikelen worden geleverd, geplaatst én gemonteerd. Klantvriendelijk en luisteren naar uw wensen dat is zijn motto. Bovendien werkt hij zeer secuur en zorgen ze ervoor dat u binnen no time in uw nieuwe slaapcombinatie kunt slapen. Michel (Eigenaar) is in 1987 gestart met Q-Bed. Nu, 30 jaar verder, is Q-Bed uitgegroeid tot een mooie beddenspeciaalzaak. Daar is Michel dan ook zeer blij mee en ook dankbaar voor. Om met zijn team te werken is een vreugde, elke dag weer. Maar zeker zo mooi vindt hij het adviseren van klanten met het doel hen beter te laten slapen. Wanneer je dan later hoort dat de klant echt beter slaapt dan is zijn dag weer goed. Bij Q-Bed werken ze als een hecht team samen. Zij werken niet op provisie maar zijn allemaal gericht op het optimaal bedienen van hun klanten. Zo is er een team ontstaan dat slagvaardig en saamhorig de klant centraal stelt. Francois (Monteur) is al jaren de allround medewerker bij beddenspeciaalzaak Q-Bed. Zijn enorme technische kennis van de bedden maken van hem een ideale monteur. Deskundig en zorgvuldig worden onder zijn leiding de bedden geplaatst. Zijn kennis maakt hem ook tot een uitstekende adviseur bij de aankoop van uw bed. Op het gebied van waterbedden is Francois echt de specialist. Emanuel (Slaap- en beddenspecialist) Voordat Emanuel als slaapspecialist bij Q-Bed startte, was hij reeds jarenlang bedrijfsleider van een grote beddenspeciaalzaak. Net als bij beddenspeciaalzaak Q-Bed was dit een exclusieve winkel waarin alle bekende topmerken vertegenwoordigd waren. Denk hierbij aan Auping, Avek, Pullman, Tempur, M-Line en de bekende Scandinavische slaapsystemen, zoals Hästens, Jensen, Carpe Diem en Sand. Omdat Emanuel zich nog meer wilde specialiseren op het gebied van maatwerk slapen heeft hij enkele jaren geleden gekozen om de overstap te maken naar beddenspeciaalzaak Q-Bed.

Waarom kiezen klanten voor Q-Bed?

Kiezen voor kwaliteit: Kiest u voor Q-Bed, dan kiest u voor kwaliteit. Bij aankoop van een Q-Bed bed, boxspring of matras kiest u niet alleen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een gedegen team van adviseurs en intern opgeleide monteurs. Kiezen voor service: Daarnaast kies je voor een service die al jaren tot de verbeelding spreekt. Het prijskaartje is belangrijk, niemand wil te veel betalen. Kiest u bij beddenspeciaalzaak Q-Bed voor een voordelig bed, dan nog staat kwaliteit voorop. Zo zijn we begonnen en zo blijven we werken. Al meer dan 30 jaar. Kijk verder dan alleen de prijs: Ga niet alleen op de prijs af. Wanneer u logisch nadenkt dan kunt u veel ontdekken achter een lage prijs. Vaak blijkt de ligkwaliteit of de duurzaamheid niet bepaald datgene te zijn wat u beloofd is. Maar ja, dan heeft u het al even in huis. Daar doen wij bij Q-Bed niet aan mee. Eerlijkheid en deskundig advies: Q-Bed streeft ernaar om, na inventarisatie van uw klachten en/of wensen, voor iedereen een bed te kiezen wat bij u past en waarvan u jarenlang plezier zult hebben. Een eerlijk prijzenbeleid is onderdeel van onze werkwijze. Dit geeft zekerheid en is gebaseerd op eerlijkheid. Betrouwbaarheid: U wilt graag jarenlang zonder zorgen genieten van uw nieuwe bed, boxspring of matras. Daarbij wilt u geen onzekerheden, maar absolute zekerheid. Beddenspeciaalzaak Q-Bed staat al jarenlang bekend als een betrouwbaar bedrijf waar je graag zaken mee doet. En dat willen we graag zo houden.

Te Druk Overdag

Heeft u een drukke baan of komt het tijdens onze winkeltijden niet uit om u eens goed te laten voorlichten over een matras, bedbodem of nieuwe boxspring? Dan doen wij onze winkel, op afspraak, voor u open buiten de winkeltijden waardoor we u in alle rust dan van advies kunnen voorzien. We vragen u dan dus wel van tevoren een afspraak met ons te maken. Neem hiervoor contact met ons op, ons telefoonnummer is 073-6133761 of emailadres info@qbed.nl.

Gratis Installatie en Montage

Op de afgesproken tijd levert beddenspeciaalzaak Q-Bed het gekozen bed, boxspring of matras. Onze opgeleide monteurs zorgen bij u thuis voor de juiste installatie en montage. U heeft er dus geen omkijken naar. Gelijktijdig met de levering van uw nieuwe bed, wilt u waarschijnlijk van uw oude spullen af. Geen probleem. Beddenspeciaalzaak Q-Bed zorgt voor de kosteloze en verantwoorde afvoer van uw oude bed, matras of meubel. Wist u dat matrassen tegenwoordig vrijwel geheel recyclet worden tot ondertapijt en judomatten?

Onze Haal- en Brengservice

Wenst u een advies van ons over een matras, bed of nieuwe slaapkamer, hetzij bij u thuis of in de winkel maar bent u mogelijkerwijs slecht ter been, heeft u geen vervoer of mensen om u heen die in de gelegenheid zijn u naar onze winkel te kunnen begeleiden? Wij bieden u dan de mogelijkheid om u op afspraak thuis op te halen en weer terug naar huis te brengen, deze unieke haal- en brengservice voeren we graag voor u uit. Beddenspeciaalzaak Q-Bed komt graag bij u thuis om u te adviseren of kan u ophalen en thuisbrengen als dat nodig is. Neemt u in een voorkomend geval contact met ons via het telefoonnummer 073-6133761 om een afspraak te maken.

Leen Bedden en Matrassen

Het kan zijn dat u al snel op uw nieuwe matras (direct of spoedig leverbaar) wilt slapen, maar dat uw bedbodem pas later wordt geleverd. Om die periode te overbruggen kan beddenspeciaalzaak Q-Bed u tijdelijk een bedbodem in bruikleen verstrekken. Zodat u met uw nieuwe matras op onze bruikleenspiraal in ieder geval al lekkerder dan voorheen kunt slapen.

Gratis Uitproberen van een Test Hoofdkussen

Bij ons heeft u de mogelijkheid tot het uitproberen van allerlei soorten hoofdkussens, hiervoor hebben we test kussens liggen waarbij we de kans dat u straks een miskoop zou hebben met als gevolg een kast vol met aangeschafte kussens, tot een minimum beperken. Vooraf aan de keuze van een test kussen zullen we u zo goed als mogelijk begeleiden en adviseren in welk test kussen voor u mogelijk geschikt zou kunnen zijn. U bent dan ook van harte welkom in onze winkel om een test kussen op te halen zodat wij in overleg met u bepalen wat voor u een adequate oplossing kan voor het hoofdkussen probleem, nek- of schouderklachten. Overigens is voor een aantal lichamelijke klachten niet altijd het hoofdkussen als schuldige aan te wijzen, ook hierin kunt u een duidelijk advies van ons verwachten. Middels een Slaap-DNA meting zijn we in staat uw slaap profile nauwkeurig in kaart te brengen zodat we alle factoren die kunnen bijdragen tot een goede nachtrust erbij hebben betrokken.

Onze Beddenspeciaalzaak is CBW Erkend

Waarom is onze beddenspeciaalzaak CBW erkend? Kopen bij een CBW erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels, zoals die van ons, die CBW erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. CBW erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Het gaat hierbij onder andere om onpartijdige klachtafhandeling, veilig aanbetalen en extra garantie. De garantieregeling wordt alleen verleend door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor Retail-non food.

Garanties van CBW Erkende Beddenspeciaalzaken

CBW erkende beddenspeciaalzaken hanteren een erkenningsregeling met drie garanties: 3 jaar (afbouwende) productgarantie. CBW-Erkende winkels bieden een extra goede productgarantie. Een aanbetalingsgarantie*. Uw aanbetaling is gegarandeerd*. Onpartijdige klachtafhandeling, mocht u ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke geschillencommissie wonen. Naast de drie garanties hanteren winkels die CBW erkend zijn algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. *Let op. Gaat een CBW erkende winkel onverhoopt failliet dan heeft u recht op een vervangende koop. Er wordt op dat moment geen geld uitgekeerd maar het (wanneer van toepassing) aanbetaling bedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. Dit maximum komt voort uit het maximale percentage wat aanbetaald mag worden.

Q-Bed is aangesloten bij Webshop Keurmerk

Beddenspeciaalzaak Q-Bed is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Sinds 2001 is deze stichting dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 3100 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. Beddenspeciaalzaak Q-Bed is bij dit Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten en staat onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Per 1 juli 2012 is de stichting aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie met een eigen Geschillencommissie Webshop, geheel onafhankelijk van de Stichting Webshop Keurmerk. Daarmee geniet het keurmerk de erkenning van de Consumentenbond en de SGC. Tevens biedt de Stichting per 1 juli 2012 een nakomingsgarantie ten aanzien van uitspraken van de SGC. Op 17 april 2008 heeft Webshop Keurmerk de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie. In deze toets wordt gekeken of een keurmerk en de manier waarop het keurmerk wordt verleend, wel betrouwbaar is. De betrouwbaarheid wordt uitgedrukt met een rapportcijfer, op de schaal van 1 tot 10. Het Webshop Keurmerk heeft de hoogste beoordeling, een 10, gekregen. Q-Bed voldoet aan alle voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk en mag daarom ook het logo voeren. De beoordeling van het keurmerk voor beddenspeciaalzaak Q-Bed staat garant voor veilig en betrouwbaar winkelen.

Opnieuw verkozen tot 5-Sterrenspecialist 2018

Beddenspeciaalzaak Q-Bed is opnieuw gekozen in zijn branche als 5-sterrenspecialist van dit 2018. 100% betrouwbare klantbeoordelingen. Klantbeoordelingen helpen u om vooraf een goed beeld te krijgen over hetgeen u kunt verwachten. Als consument hebt u niets aan beoordelingen die beïnvloed, aangepast of verwijderd kunnen worden door de verkopende partij. Het keurmerk 5-sterrenspecialist ziet toe op de echtheid van reviews. 5-sterrenspecialisten kunnen de beoordelingen van klanten niet redigeren of verwijderen. Op die manier weet u zeker dat hetgeen u leest ook echt is. Krijgt een keurmerkhouder te veel slechte reviews en/of te veel klachten, zullen wij ze het recht om het 5-sterrenkeurmerk te voeren ontnemen. Zo weet u als consument zeker dat een keuring geen momentopname is, maar een doorlopende controle op het servicebeleid. Een gegarandeerd fijne aankoopbeleving. Als u zeker wilt weten dat u goed wordt geholpen, door mensen die de tijd voor u nemen en voor u klaar staan, let dan op het 5-sterrenspecialist logo. Uitsluitend de in onze bedrijvenindex getoonde bedrijven worden door ons erkend als 5 Sterrenspecialist.pnieuw verkozen tot 5-Sterrenspecialist 2018.

Op deze pagina vindt u:

 • Over ons
 • Maak kennis met ons deskundig team
 • Waarom kiezen klanten voor Q-Bed
 • Te druk overdag
 • Gratis installatie en montage
 • Onze haal- en brengservice
 • Leen bedden en matrassen
 • Gratis uitproberen van een test hoofdkussen
 • Onze beddenspeciaalzaak is CBW erkend
 • Garanties van CBW erkende beddenspeciaalzaken
 • Q-Bed is aangesloten bij Webshop Keurmerk
 • Opnieuw verkozen tot 5 Sterrenspecialist 2018