Auping Stoffen en Kleuren

Auping stoffen en kleuren: welke kleur zou jij kiezen?

Auping staat al jaren bekend om zijn maatwerk en grote diversiteit aan stoffen en kleuren. Het ruime assortiment boxsprings en ledikanten is leverbaar in verschillende kleuren en materialen. De kleuren van Auping zijn onderverdeeld in drie verschillende soorten. Dit heeft te maken met de afwerking van uw bed of ledikant en geven bijvoorbeeld uw Auping boxspring of Auping ledikant zijn unieke uitstraling. Daarnaast zijn de stof kleuren onderverdeeld in kwaliteit en afwerking. Kleuren van de bies zijn los te combineren met de diverse kleur opties.

Auping kleuren

Bij het kiezen van de kleur van uw Auping bed heeft u de keuze uit een vol lak uitvoering, een poedercoating of een van de natuurlijke beitstinten. Auping bedden zijn van hout of aluminium, en afhankelijk van uw uitvoering is de verschillende afwerking toepasbaar op uw bed. Vol lak en poedercoating kunnen op zowel op hout als op een aluminium ledikant. De beitstinten alleen op hout. Deze zijn namelijk transparant en benadrukken het karakter van het hout op een bijzondere manier.

Auping Original

Vanaf  345,00

Auping Essential

Vanaf  720,00

Auping Auronde 1000

Vanaf  1045,00

Keuze 5 stofgroepen

Slapen in uw droom bed wordt werkelijkheid. Uw Auping boxspring combinatie maakt u helemaal eigen door zelf de stofgroep en stofkleur te bepalen. Met maar liefst 95 verschillende kleur opties kun je eindeloos variëren. Alle stoffen passen uitstekend bij de frame kleuren van bijvoorbeeld een Auping Criade boxspring. Attentie: stof is een geverfde kleur, waarbij de verfbaden van dezelfde kleuren onderling een tint kunnen verschillen. Tintverschillen tussen de stofstaal en het geleverde bed kunnen voorkomen. Tijdens het productieproces wordt er voorkomen dat de onderdelen onderling van elkaar verschillen door deze altijd uit eenzelfde rol te produceren. Stofgroep A is de basisstoffen collectie van Auping. Binnen deze stofgroep bevinden zich 22 verschillende unigekleurde basisstoffen.

Stofgroep B

De stofgroep B bevat stoffen met rijke effecten en volop variatie in structuur. Deze stof wordt gecreëerd uit restanten stof en ingezamelde kleding. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gebruikt te worden, en krijgt de stof een uniek karakter. Dat is nog eens duurzaam denken en doen.

Stofgroep C, D en E

Onder stofgroepen C, D en E vallen de zachte wollen, duurzame stoffen en verfijnde weefstructuren van Auping. In het bijzonder de details van Kvadrat. Een Deense stoffenfabrikant welke kwalitatief hoogstaande en trendsettende stoffen levert. Zo worden natuurlijke kleuren afgewisseld met felle kleuraccenten, en ontstaan er unieke patronen. De prijs zoals weergegeven is gebaseerd op een boxspring bekleed met stoffen uit stofgroep A. Wanneer u een stof uit stofgroep B, C, D of E wenst komt er een meerprijs bij.