Avek

Filters

Resultaat 1–32 van de 57 resultaten wordt getoond

Avek Bronze 100 Matras

Vanaf  695,00

Avek Bronze 300 Matras

Vanaf  895,00

Avek Fier Byld Boxspring

Vanaf  3995,00

Avek Fier Flak Boxspring

Vanaf  3595,00

Avek Fier Line Boxspring

Vanaf  3795,00
Aanbieding!

Avek Ninety Boxspring

 3505,00 2995,00
Aanbieding!

Avek Ninety Elektrische Boxspring

 4805,00 4295,00

Avek is een Nederlands bedden merk dat al 90 jaar ervaring heeft in lekker slapen. In 1927 werd Avek opgericht in Surhuisterveen in Friesland. Hier worden de boxsprings en bedden van dit merk nog steeds geproduceerd. De op maat gemaakte boxsprings zijn van topkwaliteit en worden op vakkundige wijze nog steeds vervaardigd onder het motto arbeid, vlijt en kwaliteit. Het beddenmerk is wel met de tijd meegegaan. Niet alleen in Nederland worden de boxsprings van Avek verkocht, maar ook daarbuiten. Wij hebben daarom ook de complete collectie opgesteld staan in onze showroom. Op deze manier heeft u een ruime keuze aan mogelijkheden. Wat u slaap wensen ook zijn, er is altijd wel een Avek boxspring die hierop aansluit. Het hele assortiment Avek bedden en boxsprings vindt u ook terug op onze website.

Avek bedden en matrassen uitproberen

Wilt u de Avek bedden en matrassen zelf zien of uitproberen, of misschien heeft u wel wat hulp nodig om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden, bezoekt u dan geheel vrijblijvend onze showroom. Omdat iedereen zijn of haar persoonlijke wensen heeft is het wel belangrijk te weten hoe u uw eigen handgemaakte Avek bedden kunt samenstellen. Daarom helpen onze slaap adviseurs u graag met het kiezen van de juiste combinatie. Aan de hand van bijvoorbeeld uw favoriete slaaphouding geven we u een persoonlijk advies. Door dit advies krijgt u een bed op maat die aansluit op al uw slaapwensen. Een Avek bed koopt u niet dagelijks. Iedere persoon heeft zo zijn eigen slaapwensen. Een bed is namelijk iets heel persoonlijks.

Avek genieten van een weldadige nachtrust

Om te kunnen genieten van een weldadige nachtrust, is duurzaamheid een vereiste voor alle materialen die Avek gebruikt. Neem bijvoorbeeld de sterk ventilerende eigenschappen. Transpiratievocht wordt optimaal afgevoerd waardoor schimmels en huisstofmijt minder kans krijgen. Dit slaapt fris en gezond en verlengt de levensduur van de matras. Ook de unieke pocketveringen van Avek gaan gegarandeerd jarenlang mee. Ze behouden hun vorm en veerkracht zodat je elke ochtend opnieuw uitgerust wakker wordt. Welk bed of matras u ook kiest, wij garanderen jarenlang gezond slaapcomfort. Het perfecte bed kiezen kan best lastig zijn. Wij raden aan om ruim de tijd te nemen om proef te liggen. Lig je eenmaal thuis toch niet lekker? Wij bieden u de mogelijkheid om uw matraskern binnen 60 dagen kosteloos om te ruilen als deze toch iets harder of zachter moet zijn. Voor al onze matrassen maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige pocketveren. Met een gerust hart geven we u daarom 25 jaar garantie op veerbreuk.

Gratis boekje over lekker slapen

Op zoek naar een nieuw bed? Dan wilt u natuurlijk alles weten over hoe u het lekkerste kunt slapen in uw eigen bed. Speciaal voor u hebben we een lezenswaardig boekje samengesteld met uitleg en tips over bedden en alles wat met slapen te maken heeft. Daarnaast leest u welke kleuren geschikt zijn voor uw slaapkamer en welke juist niet. Ook vindt u allerlei tips om uw nachtrust te verbeteren en nog veel meer leuke informatie over slapen. Met ons boekje slaapt u nog lekkerder. Vraag het nu gratis aan.

Slapen volgens jouw wensen

Bijna een derde van uw leven brengt u slapend door. Een goede nachtrust is onmisbaar voor u geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het is zelfs een van onze eerste levensbehoeften. Een bed dat past bij u en uw slaapwensen, is dus geen overbodige luxe. Ieder mens is uniek, net als iedere slaapwens. Daarom biedt Avek een breed scala aan mogelijkheden. Met verschillende hardheden, maten, verstelbaarheid, stoffen en ontwerpen, creëer je u bed op maat. Nadat u bij onze slaap adviseur uw bed hebt samengesteld, maken de vakmensen deze op maat in de fabriek van Avek.