Caresse

Filters

Toont alle 4 resultaten

Aanbieding!

Caresse 3800 Boxspring

Vanaf  2850,00 1995,00 Select options
Aanbieding!

Caresse 3850 Boxspring

Vanaf  2195,00 1495,00 Select options
Aanbieding!

Caresse 4500 Boxspring

Vanaf  2270,00 1595,00 Select options
Aanbieding!

Caresse 4550 Boxspring

Vanaf  1565,00 995,00 Select options

Caresse, de slaapbeleving die past bij uw persoonlijke stijl. Caresse biedt u de volmaakte afsluiting van uw dag en geeft glans aan vele nachten. De boxsprings van Caresse onderscheiden zich. Weldadig comfort en ondersteuning, een fantastische ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving. De boxsprings en het heerlijke bedtextiel van Caresse zijn vervaardigd van kwaliteitsmaterialen. Caresse. U ontwaakt met wakkere energie, een ontspannen lichaam en verfriste levenskracht. Caresse, zo volmaakt kan slapen zijn.

De boxsprings van Caresse

Jarenlange ervaring in de slaapbranche en veel onderzoek naar slaapsystemen liggen ten grondslag aan de ontwikkeling van Caresse. Caresse biedt een overzichtelijk assortiment boxsprings. Voor elke stijl vindt u een boxspring met een persoonlijke touch. Caresse ontwikkelt boxsprings in samenwerking met fabrikanten die onze missie onderschrijven.

Caresse de volmaakte slaapervaring

Caresse spant zich tot het uiterste in om u, met kennis van slapen en slaapsystemen, volmaakte slaapervaringen te bieden. Zodat u na een heerlijke, ontspannen nachtrust opstaat met wakkere energie, een ontspannen lichaam en verfriste levenskracht. Caresse wil uw vertrouwen waar maken en biedt u comfortabele boxsprings en meer, vele nachten lang.