Enige resultaat

Cassenz biedt een uitgebreide collectie in hoofdkussens en dekbedden. De collectie is samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige vullingen en tijken, waarmee wij ons willen onderscheiden van andere aanbieders. Bij ons staat innovatie hoog in het vaandel. Door de ontwikkeling van eigen machines en inzet van de nieuwste stoffen en materialen kunnen wij nieuwe producten maken om zo het slapen naar een hoger niveau te tillen. Een goede nachtrust is belangrijk omdat we gemiddeld acht uur per dag slapen, dat is een derde van ons leven. Goede producten dragen flink bij aan een beter slaapcomfort. Cassenz producten kunnen u de kwaliteit en het comfort bieden.

Cassenz Hoofdkussens

De hoofdkussens van Cassenz bestaan uit meerdere soorten. Kussens van latex, gevuld met dons, gevuld met synthetisch of een combinatie van verschillende soorten. Iedere vulling heeft zijn eigen eigenschappen zoals in comfort en in ondersteuning. Cassenz biedt u kwaliteit en comfort. Continu zijn ze bezig om hun collectie te verbeteren.

Omdat ieder mens uniek is qua lichaamsbouw is het ook noodzakelijk om het hoofdkussen af te stemmen op dat postuur. Een hoofdkussen kan het verschil maken tussen goed en slecht slapen. Dit is omdat de houding van het lichaam voor een groot deel wordt bepaald door het kussen. De combinatie van je wensen, je postuur en je matras geven de noodzakelijke input om tot het juiste hoofdkussen te komen. Een goed kussen geeft de hele nacht een constante ondersteuning.