Cassenz

Filters

Toont alle 7 resultaten

Cassenz biedt een uitgebreide collectie in hoofdkussens en dekbedden. De collectie is samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige vullingen en tijken, waarmee wij ons willen onderscheiden van andere aanbieders. Bij ons staat innovatie hoog in het vaandel. Door de ontwikkeling van eigen machines en inzet van de nieuwste stoffen en materialen kunnen wij nieuwe producten maken om zo het slapen naar een hoger niveau te tillen. Een goede nachtrust is belangrijk omdat we gemiddeld acht uur per dag slapen, dat is een derde van ons leven. Goede producten dragen flink bij aan een beter slaapcomfort. Cassenz producten kunnen u de kwaliteit en het comfort bieden.

Hoofdkussens van Cassenz: Slaap beter, dieper en langer

Iedereen slaapt op zijn eigen manier. Daarom zijn er verschillende soorten hoofdkussens. Slaap je op je zij, dan is een stevig hoofdkussen prettig. Ben je een buikslaper, dan past een dun en zacht kussen beter bij je. En slaap je op je rug, dan is een kussen met een natuurlijke kromming ideaal. Hij ondersteunt je ruggengraat en zorgt voor een natuurlijke houding. Is je slaap je lief, bezuinig dan niet op een hoofdkussen. Je slaapt er beter, dieper en langer door. Een hoogwaardig kussen maakt echt het verschil tussen goed en slecht slapen.

Met een dekbed van Cassenz slaap je optimaal

Iedereen slaapt op zijn eigen manier. Daarom kun je bij Cassenz kiezen uit een breed scala aan dekbedden. Met vullingen van onder andere dons, katoen, wildzijde en natuurlijke materialen. Het maakt niet uit of je liever warm of koud slaapt. Of de voorkeur geeft aan een dikke of juist een dunne deken. Met een dekbed van Cassenz slaap je optimaal. Elke nacht opnieuw.