Ecolife

Ecolife is een duurzaam beddenmerk met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. 100% natuurlijke materialen, ongekend comfort en een perfecte vocht- en warmteregulatie zijn kenmerkend voor de bedden van Ecolife. Kom langs in onze beddenspeciaalzaak en ervaar het zelf.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ecolife bedden: slapen op 100% natuurlijke materialen

Het duurzame beddenmerk Ecolife is erg geliefd in onze beddenwinkel en dat is niet voor niets. De bedden zijn verkrijgbaar in verschillende designs, maar hebben allemaal een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij het gebruik van 100% natuurlijke materialen hebben de Ecolife bedden een sterk ventilerend vermogen, wat het slaapcomfort ten goede komt.

Kenmerken:

  • Duurzaam bed door gebruik van 100% natuurlijke materialen
  • Handgemaakt in Zweden
  • 100% vegan, geen gebruik van dierlijke materialen
  • Optimale vocht- en warmteregulatie
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten

Handgemaakte bedden uit Zweden

Ecolife is een Zweeds merk, dat hun bedden nog met de hand maakt in het plaatsje Valskog. Ecolife gebruikt geen synthetische materialen, maar juist natuurlijke materialen, zoals bamboe, ecologisch katoen, vlas en linnen. Wanneer je op zoek bent naar een duurzaam bed, dan zijn de boxsprings van Ecolife dus een uitstekende keuze. Ben je op zoek naar een goed en duurzaam bed, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan is het instapmodel van Ecolife, de Ecolife Eco Comfort Boxspring, een aanrader!

Kom de Ecolife bedden testen in onze beddenwinkel

Uiteraard vind je de bedden van Ecolife ook in onze showroom in Vught. Naast het instapmodel kan je ook de elektrische boxsprings van Ecolife, zoals de Ecolife Eco Luxery, komen bekijken en uitproberen. Deze luxe boxspring is een aanwinst voor de slaapkamer én dus elektrisch verstelbaar, waardoor de rug, knieën en voeten optimaal kunnen worden ondersteund.