M-Line

Filters

Resultaat 1–32 van de 33 resultaten wordt getoond

Aanbieding!

M-Line Cool Motion 1 Matras

Vanaf  899,00 674,25
Aanbieding!

M-Line Cool Motion 2 Matras

Vanaf  899,00 674,25
Aanbieding!

M-Line Cool Motion 3 Matras

Vanaf  1299,00 974,25
Aanbieding!

M-Line Cool Motion 4 Matras

Vanaf  1299,00 974,25
Aanbieding!

M-Line Cool Motion 5 Matras

Vanaf  1699,00 1274,25
Aanbieding!

M-Line Cool Motion 6 Matras

Vanaf  1699,00 1274,25
Aanbieding!

M-Line Cool Motion 7 Matras

Vanaf  1999,00 1499,25
Aanbieding!

M-Line Cool Motion 8 Matras

Vanaf  1999,00 1499,25

M-Line Elite Boxspring

Vanaf  1799,00

M-Line Multi Motion

Vanaf  949,00

M-Line Slow Motion Xtra

Vanaf  1349,00

M-Line Supreme Boxspring

Vanaf  1799,00

Door de optimaal drukverlagende eigenschappen slaap je dieper en vaster op een bed of matras van M-Line. Bovendien kun je gemakkelijk draaien door de uitstekende ondersteuning en wordt je fris wakker dankzij de goede ventilatie. Het is niets voor niets dat M-Line aanbevolen wordt door topsporters en fysiotherapeuten. Zij zijn ervan overtuigd dat slapen op M-Line een snel herstel van lichaam en geest bevordert.

Edith Bosch: Oud Wereldkampioene Judo

Goed slapen en kampioen worden begint met de juiste techniek. Maar slapen is voor mij meer dan techniek. Design en uitstraling vind ik minstens zo belangrijk. M-Line biedt u dan ook volop keuze in design en stoffen. Maar wat u ook kiest, u weet en voelt dat het ook van binnen altijd goed zit.

Matrassen van M-Line een unieke samenstelling

De matrassen van M-Line hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een innovatief visco-elastisch schuim met infused Slow Motion Gel (iSM-Gel). Het visco-elastisch M line schuim vormt zich perfect naar je lichaam en de open celstructuur zorgt voor uitstekende ventilatie. Hierdoor zorgen M-Line matrassen voor een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie tijdens je slaap. Daarbij ontvang je bij aankoop van een M line matras ook nog eens tot 10 jaar uitstekende M-Line garantie.

Het juiste M-Line kussens voor rug- en nekklachten

Het juiste hoofdkussen is van belang om rug- en nekklachten te voorkomen. De vorm en hoogte van je kussen spelen hierbij een grote rol en zorgen voor een goede slaaphouding. De kussens van M-Line zijn gemaakt van visco-elastisch schuim, waardoor het hoofdkussens zich naar je lichaam vormt. Daarnaast staan de kussens bekend om de uitstekende ventilatie en hygiëne voor een perfecte nachtrust.

M-Line bedden ontworpen op basis van de nieuwste ontwikkelingen

Met de Multi Motion bedden introduceert M-Line een nieuwe collectie. De M-Line bedden zijn ontworpen op basis van die nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en constructie. Maar ook in het design zijn de laatste trends gevolgd. Je kunt de Multi Motion samenstellen naar jouw wensen, met verschillende opties en accessoires. Zo ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit én een mooie look. De Multi Motion biedt je dé oplossing voor een goede nachtrust.

Boxspring Ultimate Sleep met Slow Motion 3 matrassen

Deze vlakke M-Line boxspring Ultimate met Slow Motion 3 matrassen staat niet op 4 poten maar op een frame dat rondom de hele box loopt. Bij de box Ultimate is de hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim opgedeeld in zones met een ergonomische schouderzone. Hierdoor vormen het matras en de box zich samen nog beter naar je lichaam. Dankzij dit grote aanpassingsvermogen zorgt de Ultimate voor een optimaal lig comfort, omdat je schouders en rug precies de juiste ondersteuning krijgen. Het Slow Motion 3 matras is door een goede drukverdeling geschikt voor ondersteuning van de onderrug. Met dit matras van 22 centimeter hoog bent u zeker van een heerlijke nachtrust. De 7 comfortzones zorgen voor een extra verfijnde ondersteuning waardoor je uitgerust wakker wordt. Dit M-Line matras kent een extra goede ventilatie dankzij een comfortlaag in de tijk (matrashoes).

Boxspring Intense Energy vlak met Slow Motion 4 matrassen

Deze vlakke M-Line Intense boxspring in combinatie met Slow Motion matras 4 heeft een prachtige klassieke uitstraling, maar van binnen is deze boxspring hypermodern. Net als het matras is de boxspring Intense namelijk uitgerust met de hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim. Dat maakt de Intense tot een box die optimaal samenwerkt met het matras. Ze vormen samen een team met intensieve drukverlagende, ondersteunende en ventilerende eigenschappen. Daardoor neemt je lichaam een optimale slaaphouding aan en geniet je van een weldadige nachtrust. Dankzij dit matras wordt je lichaam op de best mogelijke manier ondersteund dankzij speciale schokdempers ter hoogte van de heupen. In combinatie met de 7 comfortzones bij schouders, onderrug en heupen zorgt dit ervoor dat je elke dag uitgerust wakker wordt. Dit M-Line matras werkt drukverlagend, mede dankzij het innovatieve schuim waar het matras uit is opgebouwd.