Silvana

Filters

Toont alle 18 resultaten

Silvana Support is al ruim 30 jaar het beste nek ondersteunende hoofdkussen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig. Tevens is elk Silvana Support verkrijgbaar in een extra smal model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Dus ben je nu klein, groot, lang een rug of juist een zijslaper? Er is voor iedereen een Support hoofdkussen!

Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten

Voor wie het nóg wat mooier en luxer mag heeft Silvana nu de Support Royale met donzen vulling in de uitvoeringen Zacht, Medium en Stevig. Support kussens zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten. De boven vakken zijn gevuld met verschillende hardheden, voor verschillende ligposities. De neksteun zorgt voor ondersteuning van de nekspieren, zodat uw hoofd uw nek minder belast. Door de schoudercontour ligt uw hoofd precies op de plek waar het de beste ondersteuning krijgt.

Silvana natuur dekbed met natuurlijke materialen

Voor als het net iets luxer en mooier mag is er nu de Silvana Royale. Gemaakt van de meest fijngeweven katoenen tijk en gevuld met 100% witte dons. Daarnaast is deze collectie volledig behandeld tegen huisstofmijt. Puur natuur dekbed met natuurlijke materialen. Een heerlijk dekbed gemaakt van 100% natuurlijke materialen? Met deze Silvana dekbedden kan dat. Want Silvana doet geen concessies een 100% natuurlijke buitenkant met een 100% natuurlijk binnenkant zorgt voor een weldadige nachtrust. Antiallergische dekbedden van Silvana. Heb je last van een huisstofmijtallergie of wil je een dekbed dat de groei van bacteriën en schimmel actief tegengaat? De dekbedden uit deze collectie zijn dan speciaal voor jou. Zowel de buitenkant als de vulling zijn behandeld tegen huisstofmijt en de dekbedden zijn gemakkelijk wasbaar.

Silvana dekbedden met Climate Control

Dus je kunt nu met een gerust hart gaan slapen. Wat is een dekbed met Silvana Climate control? De dekbedden met Climate Control zijn uitermate geschikt voor als je te maken hebt met een fluctuerende lichaamstemperatuur tijdens de nachtrust. Een dun laagje van het innovatieve materiaal Outlast (ontwikkeld door astronauten) neemt te veel geproduceerde lichaamswarmte op en geeft deze weer af wanneer dat nodig is. Hierdoor heb je het nooit meer te koud of te warm. Ook ideaal voor als je het zelf kouder of warmer hebt dan je partner, maar wel samen onder één dekbed wilt slapen!