Bedlampen

Nog even lezen of in een tijdschrift bladeren voor het slapengaan of 's nachts bijlichten als u er even uit moet. Bedlampen zorgen voor sfeer en zijn vooral een praktisch lichtje bij-de-hand. Kies uit onderstaand assortiment de bedlampjes die uw slaapkamer net even dat extra’s geeft.

Filters

Toont alle 7 resultaten

Passende leeslampen bij uw bed of boxspring

Een lamp geeft meer dan verlichting alleen, het geeft ook sfeer. Maar hoe belangrijk stijl ook is, in eerste plaats moet de verlichting passen bij de functie. Een bedlamp bij het bed moet voldoende licht geven en bij voorkeur te richten zijn op uw lectuur. Zo kunt u heerlijk nog even ontspannen voor het slapen gaan.

Bedlampen voor het hoofdbord

Ook in de slaapkamer speelt inrichting een rol. Het is een plek waar u rust vindt en dan is het prettig als de ruimte is ingericht naar uw smaak. We zien steeds vaker het hoofdbord, in verschillende stijlen. Het geeft geborgenheid en tegelijkertijd geeft het een bed body. Bedlampen voor het hoofdbord brengen een mooi accent en de verlichting is praktisch geplaatst, dichtbij, dus zeer geschikt als u nog even wilt lezen.