Schotelbodems

Iedereen wil natuurlijk een goede nachtrust en daarnaast het liefst energiek en fit wakker worden. Een goed ondersteunende bedbodem is één van de belangrijke elementen die nodig zijn voor die goede nachtrust. In deze categorie hebben we al onze schotelbodems verzameld. Deze zorgen voor perfecte ondersteuning tijdens het slapen.

Filters

Toont alle 2 resultaten

Wat is een schotelbodem precies?

Wat is nu eigenlijk precies een schotelbodem? Het antwoord zit al verstopt in de naam. Een schotelbodem heeft heel veel kleine schotels waar normaal de latten van je bedbodem zitten. Deze schotels kunnen allemaal apart kantelen. Zo zorgt een schotelbodem ervoor dat je lichaam optimaal wordt ondersteund en dat de druk perfect wordt verdeeld over de gehele lengte van het bed. De apart kantelbare, kunststof schotels zitten vast aan een stevig houten frame. Een schotelbodem helpt dus bij de ondersteuning van je lichaam. Ben je benieuwd naar onze andere bedbodems, of weet je niet precies welke bedbodem het beste bij jou past? Vraag het gerust aan één van onze slaapadviseurs.

Verschillende schotelbodems

Je kunt bij ons kiezen uit twee verschillende soorten schotelbodems. We hebben vlakke en elektrisch verstelbare schotelbodems. De vlakke schotelbodems uit onze collectie zorgen voor optimale ondersteuning en drukverdeling. Hierdoor slaap je de hele nacht heerlijk door en wordt je fris en fruitig wakker. Met de elektrische schotelbodems heb je de extra optie om met één druk op de knop rechtop in bed te zitten. Deze bedbodems bieden daarnaast ook de mogelijkheid om je voeteneinde omhoog te zetten.