Auping bedden en matrassen komen in alle vormen en maten. Zo kunnen we Auping bedden perfect afstemmen op iedere unieke klant. Qua slaapcomfort, uiterlijk en verstelbare opties. Ontdek de Auping bedden nu bij beddenspeciaalzaak Q-Bed. Een keuze maken uit de grote collectie Auping bedden kan soms lastig zijn. In de onze winkel staan alle matrassen, spiraalbodems, boxsprings en bedombouwen van Auping voor je klaar om te proberen. Samen met een van onze deskundige adviseurs helpen we u dan om de beste combinatie te maken.

Meer over Auping Bedden

Auping bedden, een Nederlands kwaliteitsproduct

Auping bedden zijn echt ouderwets Nederlandse kwaliteit. Want de bekende Auping bedden worden al meer dan 120 jaar gewoon in Deventer gemaakt. En dat zal ook niet snel veranderen. Want slechts een paar jaar geleden werd een nieuwe hypermoderne fabriek betrokken. Hier worden de Auping bedden met veel aandacht voor detail geproduceerd. Ook het milieu krijgt daarbij veel aandacht. Want deze fabriek is Cradle 2 Cradle gecertificeerd. Ook het recyclen van oude Auping bedden wordt aangemoedigd dankzij het take-back systeem.

Auping Bed Modellen

In onze winkel verkopen we de originele spiraalbodems, Auronde, Match, Essential, Original, Boxsprings en Criade modellen. Al deze Auping bedden zijn natuurlijk te zien en te testen bij ons. In onze showroom staan deze voor u klaar om te proberen. Onze adviseurs zijn goed opgeleid en kunnen u als geen ander begeleiden bij de aanschaf van een slaapsysteem. Er wordt veel nadruk gelegd op het juiste slaapcomfort. Het doel van ieder bed is natuurlijk dat u iedere ochtend weer uitgerust opstaat. Maar het oog wil ook wat, en daarom zijn er veel verschillende modellen. Van echte design klassiekers zoals de Auronde tot basic uitvoeringen van de spiraalbodem op een potenset. Waar u ook naar op zoek bent, bij beddenspeciaalzaak Q-Bed kunt u het vinden.

Auping Auronde: De Auping Auronde is al sinds 1973 de onbetwiste bestseller van het merk. Een echte design klassieker. Dit ontwerp doorstaat moeiteloos de tand der tijd. Frans Delahaye heeft een bed ontworpen dat net zo iconisch is geworden als de Lounge Chair van Charles en Ray Eames of een Porsche 911.

Auping Match: De Match Aluminium en Match Wood zijn twee Auping bedden die perfect passen in iedere moderne slaapkamer. De eerste is voorzien van een aluminium omranding met een hoofdbord naar keuze. Wood heeft een houten omranding die in alle beits- en lakkleuren te verkrijgen is. De hoekelementen zijn een detail die u op verschillende manieren kunt uitvoeren. Match is eigentijds en past in ieder interieur.

Auping Essential: Een lekker fris en jong model. De Essential heeft een eigenzinnige uitstraling dankzij het hoofdbord met de oortjes. Optioneel zijn er zwevende nachttafeltjes te koop en een verhoging set voor de pootjes. De omranding is van aluminium en het hoofdbord is gemaakt van hout. Een gestoffeerde variant van het hoofdeinde is ook leverbaar. Essential is een Red Dot Design winnaar.

Auping Spiraalbodems: De basis van alle Auping bedden zijn de bekende spiralen. Deze zijn te koop in een aantal varianten. Van een volledige vlakke bodem, tot en met een uitvoering met drie motoren. Dan kunnen het rugdeel, de knieknik en neksteun apart van elkaar versteld worden. In de showrooms staan alle spiraalbodems voor u klaar.

Auping Original: Original is de puurste vorm. Het is een luxe supportsysteem voor de spiraalbodem. Het is ook mogelijk om hier een gestoffeerd hoofdbord aan te hangen. Perfect voor wie waarde hecht aan een bed van zeer hoge kwaliteit. Maar dit graag ziet in combinatie met een minimalistisch design. Original is altijd uitgevoerd in de kleur Deep Black.

Auping Matrassen: Een goed matras hoort bij een bed van top kwaliteit. In onze winkel hebben we álle matrassen in alle stevigheden liggen. Want alleen dan kunnen we je zo goed mogelijk helpen. Je koopt een nieuw bed immers voor een periode van minimaal tien jaar. Daar hoort een perfecte service bij. Ben je ondanks het advies niet helemaal blij? Dan kun je binnen 90 dagen de hardheid van het matras veranderen.

Auping bedden kopen

Als een van de grootste online dealers van Auping bedden hebben wij in onze winkel altijd een groot assortiment staan. Van de meeste modellen zijn er zelfs meerdere uitvoeringen te bekijken. Zo kunt u ze vergelijken in diverse kleuren en zelfs slaaphoogten. Omdat de Auping bedden in Nederland gemaakt worden zijn de levertijden erg kort. Zo kunt u vaak al binnen drie weken uw nieuwe slaapsysteem thuis hebben staan. Ook zijn er regelmatig aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Dus kom snel eens langs en ontdek welke van de modellen Auping bedden het beste bij u past!

Alle 8 resultaten