Natuurlijke Matrassen

Vroeger was het heel normaal: slapen op natuurlijke matrassen. Niet alleen de afdekmaterialen waren van natuurlijke materialen maar ook het hele matras, het ledikant en de bedbodem. In onze beddenspeciaalzaak zien wij dat de populariteit van natuurlijke matrassen weer toeneemt. Niet alleen omdat ze comfortabel zijn, maar ook omdat het natuurlijk een duurzame keuze is!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Natuurlijke matrassen van het merk Hypnos

Bij Q-Bed vind je een groot aanbod natuurlijke matrassen van het merk Hypnos. Dit merk maakt naast stijlvolle duurzame bedden ook matrassen van natuurlijke materialen. Deze worden sinds 1904 met de hand gemaakt in Buckinghamshire. Dit en de materiaalkeuze zorgt ervoor dat de Hypnos matrassen een hoog ligcomfort hebben. De matrassen zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende maten en je hebt standaard 3 opties voor hardheid.

Kenmerken:

  • Gemaakt van ​​biologisch afbreekbare materialen
  • Met de hand gemaakt in Engeland
  • Keuze uit matrassen van verschillende materialen
  • Naadloze en perfecte ondersteuning

Een mix van verschillende materialen

Voor de vulling van de matrassen gebruikt Hypnos een combinatie van verschillende natuurlijke materialen. Zo maken ze veel gebruik van paardenhaar, dat veerkrachtig en soepel is én een hoog vochtregulerend vermogen heeft. Maar ook katoen, wol en natuurlatex worden veel gebruikt in de natuurlijke matrassen van Hypnos. Voor elke soort matras is gezorgd voor een optimale samenstelling om een zo hoog mogelijk ligcomfort te bereiken.

Natuurlijke matrassen en bedden bij Q-bed

Naast het merk Hypnos, vind je in onze webshop en beddenwinkel ook de duurzame bedden van het merk Ecolife. Deze bedden worden in Zweden handgemaakt van 100% natuurlijke en vegan materialen.