Bedden

Bedden naar wens, zijn bedden waarin u optimaal van kunt genieten van uw nachtrust en iedere ochtend weer voor energie in wakker wordt. Bij ons vindt u een zeer ruime collectie van eenpersoonsbedden of tweepersoonsbedden voor ieders budget. Kies voor een bed die naast zijn comfort ook een stijlvolle toevoeging is voor uw slaapkamer. U vindt bij ons hotelbedden, springbox bedden en kingsize bedden die ieder zorgen voor een volledige ondersteuning naar uw persoonlijke slaaphouding. Wij vinden voor u het comfortabele bed dat ervoor zorgt dat u na een lange dag van inspanningen weer heerlijk tot rust komt.

Duurzame bedden

Filters

Toont alle 19 resultaten

Auping Auronde 1000

Vanaf  1045,00

Auping Auronde 1500

Vanaf  1195,00

Auping Auronde 2000

Vanaf  1345,00

Auping Auronde 3000

Vanaf  1345,00

Auping Essential

Vanaf  720,00

Auping Noa

Vanaf  1620,00

Auping Original

Vanaf  345,00

Auping Royal Bed

Vanaf  885,00

Avek Stiel Max 300

Vanaf  3295,00

Avek Stiel Max 400

Vanaf  3495,00

Avek Stiel Max 500

Vanaf  3695,00

M-Line Multi Motion

Vanaf  949,00

van Os Ledikant Bolero

Vanaf  1040,00

van Os Ledikant Carlton

Vanaf  1130,00

van Os Ledikant Drivo

Vanaf  1540,00

van Os Ledikant Lucas

Vanaf  1020,00

van Os Ledikant Luna

Vanaf  995,00

van Os Ledikant Orion

Vanaf  1120,00

van Os Ledikant Robijn

Vanaf  950,00

Een ledikant is de ombouw van u bed

Bedden of of anders gezecht ledikanten zijn een onderdeel van een bed, en is de constructie zonder het matras en zonder het beddengoed. Vaak zijn ledikanten van hout of metaal. Het belangrijkste deel is de bedbodem waar het matras op komt te liggen. Deze moet samen met het matras voor een goed slaapcomfort zorgen. Enkele soorten bedbodems zijn bijvoorbeeld: lattenbodem, spiraalbodems en schotelbodems. De poten van een ledikant kunnen zo gemaakt zijn dat het ledikant gemakkelijk te verschuiven is. Sommige ledikanten bestaan uit losse delen, bijvoorbeeld één of twee bodems waar het matras op komt, en een ombouw. Bij dergelijke ledikanten kan vaak gekozen worden tussen een vaste of een verstelbare bodem. Een verstelbare bodem kan elektrisch of met de hand versteld worden, zodat men halfzittend in bed kan zitten. Daarvoor is een matras nodig, die geschikt is om te buigen.

Een eenpersoonsbed kopen

Hoe maakt u de keuze van het juiste eenpersoonsbed? Bent u op zoek naar een eenpersoonsbedden of naar tweepersoonsbedden? Welk slaapcomfort geeft u voorkeur? Wilt u wat harder of juist wat zachter liggen? Let ook op de hoogste van uw nieuwe eenpersoonsbed. Een instap hoogte ook wel seniorenhoogte genoemd is ideaal wanneer u wat slechter ter been bent of rugklachten heeft. Wanneer u rugklachten heeft of boven gemiddeld tot veel transpireert is het ook belangrijk om te kijken of het bed wel goed ventileert in combinatie met de juiste ondersteuning. Leest u graag in bed of heeft u last van koude voeten? Kijk dan een naar de mogelijkheden van een elektrisch verstelbaar eenpersoonsbed. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen zoals alleen het hoofdgedeelte elektrisch verstelbaar of het complete slaapsysteem.

Een tweepersoonsbed kopen

Een nieuw tweepersoonsbedden zorgt voor design, rust en sfeer in uw slaapkamer. Door het grote aanbod aan nieuwe tweepersoonsbedden is het vanzelfsprekend dat een keuze maken zeer lastig kan zijn. Onze slaap adviseurs helpen u hier dan ook graag bij. Heeft u bijvoorbeeld last van rugklachten? Slaapt u op uw buik of juist op uw rug? Heeft u het snel warm in bed of juist altijd kouden voeten. Dit zijn allemaal vragen die wij mee moeten nemen in de aankoop van uw nieuwe tweepersoonsbed. Er is niets fijner dan ruim kunnen liggen in een tweepersoonsbed. Er zijn veel maten tweepersoonsbedden. Zo kunt u kiezen voor een 2 persoons bed van 140 of 160 centimeter breed, maar voor Lits Jumeaux of Kingsize bed.

Verschillende een- en tweepersoonsbedden

Omdat er veel verschillende tweepersoonsbedden zijn is de keuze hierin afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wanneer u op zoek bent om een tweepersoonsbed te kopen, dan stuit u al snel op een aantal zaken waar u op moet letten. Welke maat 2 persoons bed past in mijn slaap? Naar welk kwaliteit ben ik op zoek? Tegen welke prijs koop ik welk bed? U wilt zeker weten dat u het juiste nieuwe bed aankoopt. Wij helpen u graag met deze keuze. Een tweepersoonsbed koopt u bij ons tegen de beste kwaliteit en prijsverhouding. Een nieuw bed wat weer jaren meegaat. Kom eens aan in onze showroom en ervaar zelf de verschillende maten,

Een goedkoop bed kopen

Wanneer u op zoek bent naar goedkope bedden kijk dan eens op onze webpagina aanbiedingen. Hier vindt u geregeld diverse goedkope showroommodellen met hoge kortingen. Mocht het ideale bed in de juiste kleur en maat er voor u bij staan dan monteren en leveren wij dit bed geheel gratis bij u thuis. Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bel voor de scherpste prijs.

Een boxspring of ledikant, wat is beter?

De laatste jaren is de Boxspring steeds gewilder, maar nog altijd zijn bedden (ledikanten) populair. Het gaat hier immers wel om het traditionele bed. Een Boxspring en een ledikant verschillen dan ook op verschillende punten van elkaar, natuurlijk het uiterlijk, maar ook op het gebied van comfort en ondersteuning. Maar wat is eigenlijk het voordeel van een Boxspring ten opzichte van een ledikant? Een bak met veren dat is de letterlijke betekenis van het woord Boxspring. Oftewel een onderstel, de box, op pootjes. In dit onderstel zitten allerlei springveren verwerkt, die over de gehele breedte van het bed voor veerkracht zorgen. Dankzij de combinatie van een Boxspring een matras, waarin twee lagen vering met elkaar zijn gecombineerd, krijgt het lichaam van de gebruiker volop ondersteuning. Hierdoor wordt voor een optimaal ligcomfort gezorgd. Een ledikant is op haar beurt weer een bed constructie met lattenbodem of andere bedbodem en matras. Door het afzonderlijk kunnen kiezen voor de lattenbodem en het matras, kun je een ledikant helemaal naar eigen wens samenstellen. De combinatie van deze twee onderdelen zorgt voor het bed zoals we deze algemeen kennen. Het uiteindelijke ligcomfort en de geboden veerkracht van dit type bed hangen volledig af van het soort matras en de bedbodem.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Een Boxspring is een uiterst comfortabel slaapsysteem met een bijzonder goed ligcomfort. Dit komt door de dubbele laag vering. Dankzij de open verenstructuur zorgen Boxspring voor een goede luchtcirculatie en ventilatie. In principe geschikt voor alle soorten slapers dankzij de ruime keuze uit bedbodems, matrassen en toppers. Dankzij de hoogte van de Boxspring is het eenvoudig om in en uit te stappen. Dit is vooral handig voor mensen met fysieke ongemakken. Geheel naar wens samenstellen keuze uit losse bedbodem, matras, hoofdbord en topper. Luxueuze uitstraling en daarmee een goede aanwinst voor de slaapkamer.

Wat zijn de voordelen van een ledikant?

Meerdere factoren beïnvloeden de keuze voor één van de twee varianten. De lengte, gewicht, leeftijd en slaaphouding, maar ook andere eigenschappen. Heb je het al gauw warm en zweet je veel in bed? Of heb je te maken met overgevoelige of pijnlijke gewrichten? Door de juiste keuze, geniet je elke nacht van een verbeterde nachtrust. Laat je daarom goed informeren over welk bed bij jou en jouw persoonlijke kenmerken past. De voordelen van een ledikant: Meestal goedkoper dan een Boxspring, eenvoudiger te reinigen, minder massieve aanblik van het bed.