Wat kan de slaaprobot voor mij doen?

Somnox Slaaprobot: beter, sneller en langer slapen

Maak kennis met een primeur op slaapgebied. Somnox de eerste slaaprobot ter wereld. Dit unieke apparaat helpt u om beter, sneller en langer te slapen, zodat u meer uitgerust wakker wordt. Door middel van intelligente technologie worden lichaam en geest gekalmeerd en verbetert uw nachtrust. De slaaprobot is een zachte knuffelbare robot die adembewegingen simuleert. Wanneer u de Somnox gedurende de nacht tegen uzelf aanhoudt, gaat u onbewust rustiger mee ademen en valt u makkelijker in slaap. Daarnaast kan de robot rustgevende geluiden afspelen zoals begeleide meditatie, muziek en hartslag, dat vanzelf stopt wanneer u slaapt. Met het bedieningspaneel zet u de Slaaprobot aan of uit. Om de Slaaprobot naar eigen voorkeuren in te stellen, is er een speciale app beschikbaar voor uw mobiele telefoon.

De voordelen van een slaaprobot

  • Gezonde alternatief voor slaapmedicatie
  • Sneller in slaap vallen
  • Dieper en stabieler slapen
  • Uitgeruster en frisser wakker worden
  • Langer doorslapen

Bent u ook benieuwd of de slaaprobot iets voor u is? U huurt hem al voor €24,99 per week om uit te proberen.

Aanbieding!

Somnox Slaaprobot

Oorspronkelijke prijs was: € 599,00.Huidige prijs is: € 499,00.

Hoe werkt de Somnox Slaaprobot?

Onderzoek heeft aangetoond dat stress oorzaak nummer 1 is voor een slechte nachtrust. Deze slimme robot vermindert stress en maakt gebruik van een aantal bewezen ontspannings technieken om het lichaam op innovatieve wijze naar een ontspannen slaaptoestand te brengen. Zo val je niet alleen sneller in slaap, maar slaap je ook dieper en langer. 

Sneller in slaap vallen

Een rustige ademhaling vermindert stress en brengt het lichaam in een staat van ontspanning. Het voelen van een extern ademhalingsritme beïnvloedt onbewust je eigen tempo. Hiervan maakt de Somnox Slaaprobot op innovatieve wijze gebruik. De slaaprobot simuleert namelijk een ademhalings ritme die geschikt is om bij in slaap te vallen. Wanneer je de slaaprobot vasthoudt, synchroniseert jouw ademhaling automatisch met die van de slaaprobot. De slaaprobot helpt je zo om een meditatieve gemoedstoestand te bereiken, waardoor je sneller wegdroomt.

Langer slapen

Door je ademhalingsritme te synchroniseren met die van de slaaprobot, bereik je een stabiel en langzamer ademritme. Deze diepe ademhaling is een van de beste manieren om stress in het lichaam te verminderen, omdat het een boodschap naar je hersenen stuurt met het signaal om je lichaam te ontspannen. Dit resulteert in een goede en lange nachtrust.

Uitgerust wakker worden

Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je fris en uitgerust wakker wordt en vol energie aan de dag kunt beginnen. Met de Somnox Slaaprobot slaap je niet alleen langer, maar ook beter dankzij de diepe ademhalingstechnieken. En dat merk je elke ochtend weer.

 

Persoonlijke voorkeuren instellen

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen slaapvoorkeuren. De Somnox Slaaprobot wordt daarom geleverd met een handige app voor Android en iOS, waarmee je jouw persoonlijke voorkeuren eenvoudig via je smartphone kunt instellen. Zo helpt de Slaaprobot je te ontspannen op een manier die bij jou past. Je kunt kiezen uit verschillende ademhalingsritmes en geluiden, maar het is ook mogelijk om eigen audiobestanden te uploaden.

Slaaprobot ervaringenen en reviews

Marieke Geurts
Lees verder
Ik kan beter en rustiger weer terug inslapen nadat ik eerder wakker ben geworden door bijvoorbeeld een nachtmerrie.
Patrick Paalman
Lees verder
Sinds ik de Somnox gebruik heb ik geen slaappillen meer gebruikt. Af en toe heb ik nog wel een nacht dat de slaap niet wil maar ben toch heel erg tevreden met het resultaat.
B. Kastelijn
Lees verder
Heb vele jaren onregelmatig gewerkt in dag-, avond- en nachtdiensten waardoor mijn slaapritme volledig verstoord is geraakt. Ben mede hierom vervroegd met pensioen gegaan. Enkele maanden met Somnox naar bed en wonderwel: mijn slaapritme is zich aan het herstellen. Mijn leven voelt wel even anders aan nu, ik voel me fit en uitgeslapen. Sinds enkele weken werk ik weer 10 uurtjes per week, maar wel gewoon overdag hoor en met veel plezier.
Vorige
Volgende

Bij beddenspeciaalzaak Q-Bed hebben wij het onze missie gemaakt om de kwaliteit van leven beter te maken. Een goede nachtrust is daarbij erg belangrijk. Door het aanbieden van de Slaaprobot, is het mogelijk mensen te helpen tot een betere nachtrust. Heerlijk wegdromen met de Slaaprobot om de volgende dag weer uitgerust te worden.