Latex Toppers

Latex toppers hebben eigenlijk alle voordelen die toppers met zich mee kunnen brengen. Zo geeft latex een goede aanpassing aan de vormen van uw lichaam en een juiste ondersteuning. Wanneer een latex topper weinig belast wordt veroorzaakt dit ook weinig aanpassing in het materiaal. En wanneer een latex topper zwaarder belast wordt, dan zorgt dit ook voor een zware aanpassing. U zal met een topper van latex weinig tot geen tegendruk op het lichaam ondervinden. Onze topdekmatrassen zijn leverbaar in diverse soorten en maten. Denk hierbij aan natuurlatex, plush latex en talalay. Een latex topper met split is ook geen enkel probleem. Een split-topper is bedoeld voor alle elektrisch bedden. De levensduur van een latex topper is 4 tot 6 jaar.

Filters

Toont alle 26 resultaten

Wat is het verschil tussen Dunlop en Talalay Latex?

Latex toppers kennen twee productie processen namelijk de Dunlop en de talalay methode. Het grote verschil is dat bij het talalay proces de celstructuur van koudschuim wordt nagebootst. Dit wordt gedaan zodat het materiaal betere klimaat eigenschappen geeft. Talalay latex kan vocht sneller afvoeren en de warmte beter reguleren. Wanneer u het snel warm heeft en u overmatig transpireert dan is het beter te kiezen voor een topper van talalay latex.

Wanner u hier geen last van heeft volstaat een dunlop latex topper. De betere klimaat eigenschappen zijn dan overbodig. Op het gebied van ondersteuning is er geen groot verschil tussen de twee productie processen. Talalay latex is door het productieproces zeer punt elastisch, maar wanneer erbij dunlop matrassen gewerkt wordt met een hoog natuurlijk latex aandeel zijn de verschillen zeer gering.