Kussenslopen

Lekker slapen doe je in je eigen bed. En daarvoor kies je je favoriete beddengoed. Bij beddenspeciaalzaak Q-Bed kun je fijn alles met elkaar combineren. Kies je voor een tweepersoons overtrek, dan zitten daar twee kussenslopen bij. Uiteraard met hetzelfde motief als het overtrek. Zo maak je je bed nog mooier. En heb je extra kussens op je bed liggen? Stop ze dan in bijvoorbeeld een effen kussensloop.

Filters

Enig resultaat

Kussenslopen van de hoogste kwaliteit

Kussenslopen beschermen altijd goed je hoofdkussen. Daardoor blijven de kussens altijd lekker fris. De kussenslopen zijn in de regel gemaakt van 100% katoen of satijn-katoen. Dat is huidvriendelijk, neemt goed vocht op en het beschermt je kussen. Daarnaast ademt katoen. Dat wil zeggen dat het zuurstof doorlaat, maar ook warmte. Zo lig je altijd lekker zacht en comfortabel op je kussen.

Een mooi opgemaakt bed

De kussenslopen passen goed bij onze hoofdkussens. Ze vormen zich gemakkelijk om jouw kussen heen en blijven daarom altijd heel goed zitten. Met onze kussenslopen van katoen geef je je bed de uitstraling die jij wilt. En zo kies je zelf de sfeer van je slaapkamer. Ga bijvoorbeeld voor extra rust en kies voor een kleur die ook voorkomt in het dekbedovertrek. Deze kleur krijgt dan extra aandacht. Zo is alles mooi op elkaar afgestemd. Je kunt er ook voor kiezen om de slopen dezelfde kleur te geven als je hoeslaken. Hierdoor krijgt het vrolijke, romantische of karakteristieke dekbedovertrek nog meer aandacht. In ons assortiment beddengoed zijn daarom alle kleuren slopen, lakens en dekbedovertrekken op elkaar afgestemd.