Moltonslopen

Om de levensduur van je hoofdkussen te verlengen wordt aangeraden kussenbeschermers oftewel een moltonslopen te gebruiken. De kussenbeschermer gaat direct om het kussen, dus onder je kussensloop. Doordat je hoofdkussen zo goed beschermd wordt tegen vuil, slijtage, bacteriën en huisstofmijt, kun je iedere nacht genieten van een schone slaapomgeving.

Filters

Enig resultaat

Materiaal molton kussenslopen

De stof en de vulling van de kussenbeschermers zijn vrijwel altijd van 100% katoen. Hierdoor voelt het zacht en soepel aan en kan de moltonsloop ademen. Katoen is daarnaast ook nog eens een erg vocht absorberend materiaal. Dit is extra belangrijk in verband met nachtelijk transpireren.

Kun je moltonslopen wassen?

De kussenbeschermers zijn wasbaar. Zo slaap je altijd op een fris en hygiënisch kussen. Kussenbeschermers van katoenen badstof zijn extra vocht absorberend. Molton kussenslopen van percale katoen zijn erg comfortabel. Dit komt doordat het materiaal erg zacht en glad aanvoelt. Polyester kussenbeschermers zijn ook van katoen, maar hebben een speciale vulling van polyesterbolletjes voor extra bescherming en comfort.

Bijzondere eigenschappen van moltonslopen

Een deel van de kussenbeschermers is voorzien van een handige ritssluiting, zodat het eenvoudig is om je kussen erin en eruit te doen en de beschermer bovendien netjes op zijn plaats blijft. Er zijn ook kussenbeschermers die een speciale behandeling tegen huisstofmijt hebben ondergaan. De gepatenteerde Aegis®-techniek zorgt ervoor dat deze kussenbeschermers ideaal zijn voor mensen met een huisstofmijtallergie. Al deze informatie vind je terug in de producttekst. Ervaar hoe lekker het kan zijn om bij overmatig transpireren of een zwoele zomernacht toch heerlijk wakker te worden op een droog kussen.