Merken

Beddenspeciaalzaak Q-Bed is een grote slaapspecialist met veel topmerken onder één dak. Zo vind je bij Q-Bed onder andere de beste merken boxsprings, bedden, matrassen en beddengoed. Bekijk onze website voor meer informatie over het gehele assortiment en kom proefliggen in onze beddenspeciaalzaak te Vught. Ervaar het comfort van de beste materialen en hoogwaardige kwaliteit.

Ruim assortiment met de beste merken​​

Q-Bed heeft een ruim assortiment met de beste merken boxsprings van over de hele wereld. Enkele Nederlandse topmerken zijn Avek, Auping, M-Line, Caresse en Norma. Dit is hoogwaardige kwaliteit, comfort en lange levensduur voor een eerlijke prijs. Hypnos is een merk uit Engeland dat bekend staat om hoge en grote boxsprings. Een populair merk uit Scandinavië is Ecolife. Scandinavisch slapen op een trendy design met ultieme ondersteuning en comfort. Dit zijn echter wel de dure boxspring merken. De kwaliteit is zeer hoog maar daar betaal je uiteraard ook voor. Bekijk de gehele collectie boxsprings voor alle merken en modellen.

Assortiment bedden is niet zo uitgebreid als bij de boxsprings​

Het assortiment bedden is niet zo uitgebreid als bij de boxsprings, desalniettemin zijn er diverse topmerken verkrijgbaar. Auping en van Os Slaapkamers zijn slechts enkele merken uit het assortiment. Auping heeft enkele modellen speciaal ontwikkeld voor senioren. Deze bedden hebben meerdere opties en zijn tevens verkrijgbaar in een deelbare variant.

Keuse uit meer dan 10 verschillende matras merken​​​

Het matrassen assortiment bestaat uit meer dan 10 verschillende merken van hoge kwaliteit. De modellen en prijzen variëren van zeer voordelig met goede prijs/kwaliteit verhouding, tot hoog maar met een onovertroffen kwaliteit en comfort. Hypnos is bijvoorbeeld een merk met duurdere matrassen van zeer hoge kwaliteit. Wanneer je bewezen kwaliteit wilt tegen een goede prijs ben je bij onder andere Avek aan het juiste adres. Dit zijn al jarenlang topmerken die kwalitatieve producten aan bieden tegen een mooie prijs.